Polisten kaçan adamı horultusu ele verdi

Polisten kaçan adamı horultusu ele verdi
Polisten kaçan adamı horultusu ele verdi

Rusya'nın Tambov bölgesinde bir kişi polisten kaçmak için arkadaşının evindeki kanepenin altında saklandı. Ancak adamı, olduğu yerde uyuyakalmasının ardından duyulan horultusu ele verdi.

Rusya'da çocuğunun nafakası ödemeyi reddeden ve bu nedenle 485 bin ruble (7500 dolar) borcu olan bir kişiye defalarca uyarı gönderip cevap alamayan polis harekete geçti.
Tüm çağrılara rağmen adamın aylarca ortalıkta görünmemesinin ardından, polis kaçağı yakalamak için arkadaşının evine geldi. Adam, bahçede polisi görmesinin ardından eve kapanıp polisi ev sahibi gelene kadar bekletti. Bir saatlik bekleyişin ardından ev sahibinin izniyle polis eve girmeyi başardı, ancak adamı bulamadı.
Tambov Bölgesi İcra Memurları Dairesi'nin aktardığına göre, bu ilginç kovalamaca şöyle devam etti: "Uzun bekleyişin ardından yorulan adam uyuyakalmasının ardından, odalardan birinden horultu duyan polisler tarafından bir kanepenin altında uyur vaziyette bulundu." Daha sonra gözaltına alınan adam 100 saat zorunlu çalışma cezasına çarptırıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >