Rıdvan Dilmen MHK ve TFF'yi ağır eleştirdi

Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının ilk yarısını yorumlayan ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, MHK ve TFF'yi ağır bir şekilde eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında 37 puanla 3. sırada yer alan ve şampiyonluk yarışını sürdüren Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, 20 puanla düşme hattında yer alan Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği’ni ağırlıyor.

Karşılaşmanın ilk yarısının ardından mücadeleyi yorumlayan futbol yorumcusu Rıdvan DilmenMHK ve TFF'yi topa tuttu. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

  • "Kardiyologlara gitseniz, kalp rahatsızlığından gelenlerin çoğunluğu Fenerbahçelidir. İki tane top direkten dönüyor, üzerine kendi kalesine gol yiyor. Böyle bir maç yönetilir mi? Ümit Kalkavan, zaten izlerken dedik ki çıkaracak. Bunun için futbol adamı olmana gerek yok. Hakem, sarı kartı olmayanlara sarı kartı yapıştırdı. Geçen hafta Ali Palabıyık’ı eleştirmiştim.
  • Fenerbahçelinin halini düşünün. Saçının dökülmemesi, kel kalmaması mümkün değil. Gözünün önünde 3 tane kırmızı kartı vermeyen hakeme 8.4 veriyorlarsa bu olur. Tartışmasız kırmızı kartlık pozisyonlarda hakem atmıyorsa böyle olur. Böyle bir şey olur mu? Ümit Kalkavan seni utandırdı yahu. Müthiş oynuyorsun. Üstüne bir de yer misin dedim? Volkan neden öyle çıktı, Dirar neden öyle vurdu bilmiyorum.
  • Fenerbahçe’yi ilk yarıdaki performansından ötürü kutluyorum. Boşluklar da verildi. 5li savunma organizasyonunda sızmalara sebep verdiler. Fenerbahçe’de kötü oynayan yoktu. Josef müthiş oynadı. Arzulu bir takım. Dripling yapıyorlar. Fenerbahçe adına dramatik bir ilk yarı oldu. Valbuena’yı Fenerbahçeliler tartışmasınlar.
  • MHK VE TFF'YE AĞIR ELEŞTİRİ
  • Çarşamba günkü Aykut Kocaman’ın sözlerini iyi dinlesinler. Herkes Kocaman’ı suçladı. Hakemi kötü olarak nitelendirmedi. Bir organizasyon var dedi. Dedi ve 3 gün sonra neler oldu? Ali Palabıyık’ın 4 hafta ceza aldığını da hatırlıyoruz. Ey MHK, ey Federasyon! Fenerbahçeliler takımına güveniyor. Kocaman da güveniyor. Bu havayı gördüğü için konuşuyor. Mete Kalkavan bunu ikinci yarıda telafi etmeye çalışırsa daha da gözümden düşer. Hata hata ile telafi edilmez."