Sandy Hook katliamında ne olmuştu?

Sandy Hook katliamı
Sandy Hook katliamı

Bundan beş sene önce Connecticut’ta annesini öldürdükten sonra okulu basan Adam Lanza isimli saldırgan, 26 kişiyi katledip intihar etti.

2012 yılında 20 yaşındaki Adam okula gelmeden önce kendisine en yakın kişiyi, annesini öldürdü ve ardından Newtown, Connecticut’ta ABD tarihinin en ölümlü katliamlarından birini gerçekleştirdi.

Olay tek kişi tarafından gerçekleştirilen en ölümlü ikinci katliam 
Sandy Hook katliamı 2007 yılındaki Virginia Tech katliamından sonran tek kişi tarafından gerçekleştirilen en ölümlü ikinci katliam oldu.
Olay tek kişi tarafından gerçekleştirilen en ölümlü ikinci katliam Sandy Hook katliamı 2007 yılındaki Virginia Tech katliamından sonran tek kişi tarafından gerçekleştirilen en ölümlü ikinci katliam oldu.
Okullarda ortalama her 10 günde bir silahlı saldırı yaşanıyor 
New York Daily News’in haberine göre belediye başkanları ‘Yasadışı Silahlara Karşı’ ve ‘Anneler Amerika’da Silah Sağduyusu için İcraat Talep Ediyorlar ‘ isimli gruplar tarafından derlenen verilerde, Newtown’daki katliamdan bu yana ortalama her 10 günde bir silahlı saldırı yaşandığı ortaya kondu.
Okullarda ortalama her 10 günde bir silahlı saldırı yaşanıyor New York Daily News’in haberine göre belediye başkanları ‘Yasadışı Silahlara Karşı’ ve ‘Anneler Amerika’da Silah Sağduyusu için İcraat Talep Ediyorlar ‘ isimli gruplar tarafından derlenen verilerde, Newtown’daki katliamdan bu yana ortalama her 10 günde bir silahlı saldırı yaşandığı ortaya kondu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >