Terim'in Florya'ya geri dönmemesinin nedeni: Ünal Aysal

Terim'in Florya'ya geri dönmemesinin nedeni: Ünal Aysal
Terim'in Florya'ya geri dönmemesinin nedeni: Ünal Aysal

Galatasaray'ın son haftalardaki puan kayıpları ve son olarak 5-1'lik Başakşehir yenilgisi yönetimin sabrını taşırmış, Tudor'un yerine arayışlara başlanmıştı. Yönetim ilk olarak Terim'i yokladı fakat aldığı cevap oldukça ilginçti.

Galatasaray ile Fatih Terim görüşmesine dair çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Sarı kırmızılıların önce Trabzonspor'a sonra Başakşehir'e kötü bir oyun oynayarak mağlup olmasının ardından, camiada Tudor'a karşı sesler yükselmeye başlamıştı. Bunun ardından Florya'ya çıkartma yapan Özbek Cenk Ergün ile özel bir görüşme yaparken, bazı yöneticiler ise Fatih Terim'i yokladılar.

Akşam Gazetesi'nde yer alan bir haber göre; Terim'i arayan yöneticilerin "Olası bir mağlubiyette Tudor gönderilecek, yeniden döner misin?" dediği öğrenildi. Terim'in ise bu isteğe sıcak baktığı fakat bir çekincesinin olduğu bildirildi.

TUDOR'A SABRETMEK ZORUNDA KALDI

Galatasaray'ın efsane ismi Terim, yönetime, "Elbette ki geri dönmek isterim. Ancak Mayıs'ta seçim var ve Ünal Aysal'ın aday olma ihtimali var. Eğer Ünal Aysal seçilirse, onunla çalışamayız"diyerek çekincesini dile getirdi. Bunun üzerine başkan Özbek'in seçim çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Ayrıca Özbek, Fatih Terim'in bu düşüncesinden sonra Hırvat hocaya bir şans daha verme kararı aldı.

ÖZBEK NE DEMİŞTİ?

Tudor ile ayrılık söylentileri ve basında çıkan haberlere ilişkin Özbek,"Haftalardır bu konu yazılıp çiziliyor. Böyle bir yorumda bulunmamış olmama rağmen birçok mecrada benim ağzımdan yazılıyor. Bir takım düşünün, ligin başından beri lider ve en çok gol atan ekip. Münferit sonuçlar üzerinden Galatasaray'ın hocasını eleştirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum" diyerek iddiaların asılsız olduğunu söylemişti.