Trafiği birbirine katan üniversite öğrencisi Buse’den şoke eden sözler

Üniversite 2. sınıf öğrencisi Eser Buse G. konuştu.
Üniversite 2. sınıf öğrencisi Eser Buse G. konuştu.

İstanbul'da motorsikleti tek teker üzerinde sürerek trafiği tehlikeye düşüren ve çektirdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşınca gözaltına alınan üniversite 2. sınıf öğrencisi Eser Buse G. konuştu.

Edinilen bilgiye göre bir üniversitenin İnsan Kaynakları bölümü 2. sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Eser Buse G. tek teker üzerinde motorsiklet kullandı.

  • Son olarak Beşiktaş Barbaros Bulvarında tek teker üzerinde motorsiklet kullandı ve diğer çektirdiği görüntüler gibi bunu da sosyal medya hesabından paylaştı. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri, adresini belirlediği Eser Buse G'yi gözaltına aldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde trafiği tehlikeye düşürmekten 235 TL para cezası uygulanan Eser Buse G., adli işlem için Beşiktaş Polis Merkezine götürüldü.

“Kapalı alan olsa orada yapardım”

Karakola sevki sırasında, basın mensuplarının "pişman mısınız? sorusuna "Hayır" yanıtını veren Eser Buse G., "Ben insanların canını tehlikeye atmıyorum, kapalı alanımız yok. O yıllar önce bir defaya mahsus bir görüntüydü. Tekrarlanmadı. Boş yolda yaptım. Yol bomboştu, o yüzden yaptım. Kapalı alan olsa orada yapardım. Kapalı alanda yine devam edeceğim." dedi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >