Üniversiteli Safiye’den yürekleri yakan haber

Safiye Şahan
Safiye Şahan

Denizli'de, beton bariyerlere çarpan otomobilin ön camından yola fırlayarak yaralanan Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Safiye Şahan yaşama tutunamadı. Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü Mustafa Çakır'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Feci kaza bugün saat 05.00 sıralarında, Cankurtaran Mahallesi Denizli- Antalya Karayolu Şahin Tepesi Mevkii'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Denizli yönüne gelen Mustafa Çakır, yönetimindeki 35 AE 6105 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi.

Savrulan otomobil, yolun sağındaki beton bariyerlere çarptı. Sürücü Çakır ile arka koltukta oturan ve emniyet kemeri takılı olmadığı için çarpışma sırasında ön camdan dışarı fırlayan Safiye Şahan, ağır yaralandı.

Safiye Şahan
Safiye Şahan

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarıyla kaza yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Şahan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Sürücü Çakır'ın ise tedavisi sürüyor.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Safiye Şahan'ın 15 gün sonra doğum günün olduğu öğrenildi. Şahan'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Sarayköy ilçesinde öğle namazının ardından toprağa verildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >