Vahşet! Önce öldürdü sonra benzin döküp yaktı

Burak Altuntaş'ın cansız cesedi menfezin altında bulundu.
Burak Altuntaş'ın cansız cesedi menfezin altında bulundu.

Bolu'da Burak Altuntaş (17) isimli genç arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs tarafından boğazından bıçaklandıktan sonra, benzin dökülerek yakılmış halde bulundu.

Bolu’da, 17 yaşındaki Burak Altuntaş isimli genç, arkadaşı tarafından boğazından bıçaklandıktan sonra cesedinin üzerine benzin dökülerek yakılmış halde bulundu.

Burak Altuntaş
Burak Altuntaş

Edinilen bilgiye göre olay, Bolu’nun Doğancı Mahallesi Kavakbaşı Mevkii’nde bir ay önce İzmit’in Gölcük İlçesi’nde kaldığı yetiştirme yurdundan firar eden 17 yaşındaki Burak Altuntaş isimli genç, dedesiyle birlikte yaşamaya başladı. Yaklaşık 1 hafta önce yaşadığı evinden ayrılan ve bir daha da haber alamayan ailesi, genç için polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri Altuntaş’ı arama çalışmasını sürdürürken, dün bir çoban tarafından menfezin altında yakılmış bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden ekipler, boğazından bıçaklanmış ve tamamen yakılmış erkek cesediyle karşılaştılar. Ceset üzerinde yapılan kimlik tespitiyle ölen kişinin, ailesi tarafından haber alınamayan Burak Altuntaş olduğu belirlendi.


Altuntaş’ı öldüren arkadaşı cinayeti anlattı

  1. Bolu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Altuntaş’ı öldürdüğü tespit edilen 23 yaşındaki Fatih A. isimli şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Alemdar, “Burak Altuntaş ile 8 yıldır arkadaşız. Olayın olduğu gece alkol almak için cinayeti işlediğim yere gittik. Aramızda alacak verecek nedeniyle bir tartışma çıktı. Daha sonra kavga etmeye başlayınca boğazından 2 kere bıçakladım. Daha sonra eve giderek benzim aldım ve Burak’ı menfezin altına götürerek yaktım” dediği öğrenildi.

Burak Altuntaş
Burak Altuntaş
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >