Yıllar önce hiç tanımadığı birine yolladığı hediye hayatını değiştirdi

Tyrel Wolfe henüz 6 yaşındayken dünyanın başka bir ucuna hediye yolladı.
Tyrel Wolfe henüz 6 yaşındayken dünyanın başka bir ucuna hediye yolladı.

Tyrel Wolfe'nin henüz 6 yaşındayken hiç tanımadığı birine yolladığı hediye hayatını tamamen değiştirdi.

Tyrel Wolfe henüz 6 yaşındayken dünyanın başka bir ucuna hediye yolladı. Wolfe, yolladığı bu hediyenin kime gittiğine, nereye dair en ufak bir fikri yoktu. Yolladığı bu hediyenin yıllar sonra hayatını tamamen değiştireceğinden habersizdi.

Tyrel, ailesinin her yıl gönderdiği hediye geleneğine ilk kez 6 yaşında katıldı. Gönderdiği ilk hediye Filipinler’e gitti. Hediyeyi gönderdiği kişiyi elbette hiç görmedi. Tyrel’a 10 yıl sonra Facebook’ta bir mesaj geldi, mesaj Joanna ismindeki bir kızdan gelmişti.

Joanna mesajında Tyrel’a, kendisinin 10 yıl önce hediyeyi alan kişi olduğundan bahsetti.

Ailesi Tyrel’e bunun dolandırıcılara ait bir mesaj olabileceğini, dikkat etmesi gerektiğini söylediler. Joanna hediye kutusunun içindeki fotoğrafı, oyuncakları ve ayakkabıyı bire bir tarif edince tüm şüpheler ortadan kalktı. Tyrel ve Joanna sosyal medya aracılığıyla sohbet etmeye başladı.

Zaman geçtikçe ikilinin sohbetleri günlük hayatlarının bir parçası haline gelerek aralarında güçlü bir bağ oluştu.

Tyrel bir gün Manila’ya gidip Joanna’yı ziyaret etmeye karar verdi. İlk kez karşı karşıya geldiklerinde bunun kaderin bir cilvesi olduğunu hemen anladılar.

Tyrel’ın iki kez Filipinler’e giderek genç kızı ziyaret etmesiyle aralarındaki bağ daha da güçlendi ve ikili evlenerek mutlu bir yaşam sürmeye başladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >