Diplomatik krize sebep olan''Muhammed'' kocaman adam oldu

Sarah&Musa
Sarah&Musa

İngiliz Sarah Cook ile garson olarak çalıştığı Antalya'da tanışıp, imam nikahı ile evlenen, iki ülke arasında diplomatik krize neden olan Kahramanmaraşlı Musa Kömeağaç'ın oğlu Muhammed koca delikanlı oldu. Muhammed'in sosyal medya platformu Instagram'da paylaştığı fotoğrafları sizler için bir araya getirdik.

Şimdi bu ailenin hayat hikayesine bakalım;

Sarah&Musa ilişkisi böyle başladı/bitti.

                                    
                                    
                                    
                                    Medyanın desteğiyle yaşanılan olay bir aşk hikayesi, Romeo Juliet senaryosuna dönüştürülür. Ülkemizde milli bir mesele haline gelen bu hadise, gelinin 13 yaşında olmasından ötürü dış basın tarafından sık sık kınamaya maruz bırakılır. Mevzu, İngiltere ve Türkiye basınında büyük yankı uyandırınca Musa’nın küçük yaşta kızı alıkoymak suçundan ceza alması gerektiği konuşulur. Musa 28 gün hapishanede kalır. Bu esnada Sarah, memleketine döner ve aşklarının meyvesi olan oğulları Muhammed’i de yanında götürür. Daha sonra Musa’dan kendi isteğiyle ayrılmak ister; konusu bile geçsin istemez. O günden sonra da bir daha Musa ile görüşmez..
Sarah&Musa ilişkisi böyle başladı/bitti. Medyanın desteğiyle yaşanılan olay bir aşk hikayesi, Romeo Juliet senaryosuna dönüştürülür. Ülkemizde milli bir mesele haline gelen bu hadise, gelinin 13 yaşında olmasından ötürü dış basın tarafından sık sık kınamaya maruz bırakılır. Mevzu, İngiltere ve Türkiye basınında büyük yankı uyandırınca Musa’nın küçük yaşta kızı alıkoymak suçundan ceza alması gerektiği konuşulur. Musa 28 gün hapishanede kalır. Bu esnada Sarah, memleketine döner ve aşklarının meyvesi olan oğulları Muhammed’i de yanında götürür. Daha sonra Musa’dan kendi isteğiyle ayrılmak ister; konusu bile geçsin istemez. O günden sonra da bir daha Musa ile görüşmez..
İşte karşınızda Muhammed

                                    
                                    
                                    
                                    Annesi tarafından büyütülen Muhammed, babasıyla bir kaç kez internet üzerinden görüşmüş. Bunun dışında bir araya gelmemişler..
İşte karşınızda Muhammed Annesi tarafından büyütülen Muhammed, babasıyla bir kaç kez internet üzerinden görüşmüş. Bunun dışında bir araya gelmemişler..
Muhammed'e güzel bir ömür diliyoruz.

                                    
                                    
                                    
                                    Her şey gönlünce olsun Muhammed..
Muhammed'e güzel bir ömür diliyoruz. Her şey gönlünce olsun Muhammed..