Dünyanın en zengin ve en güzel 10 kadını

Arşiv
Arşiv

Sadece güzellikleriyle değil servetleriyle de isimlerinden söz ettiren kadınların listesini sizler için derledik. Listedeki isimler, hem güzelliğe hem de servete sahip olacak kadar şanslılar.

İşte o kadınlar;

Ivanka Trump
Yeni ABD başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, bir zamanlar modellik yaptı ve daha sonra kendi markasını yarattı. Şimdilerde babasının yanında danışman olarak hayatını devam ettiriyor..
Ivanka Trump Yeni ABD başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, bir zamanlar modellik yaptı ve daha sonra kendi markasını yarattı. Şimdilerde babasının yanında danışman olarak hayatını devam ettiriyor..
Tamara Ecclestone
Formula 1 patronu Bernie Ecclestone’nın kızı olan Tamara Ecclestone, modellik yaparak hayatını sürdürüyor..
Tamara Ecclestone Formula 1 patronu Bernie Ecclestone’nın kızı olan Tamara Ecclestone, modellik yaparak hayatını sürdürüyor..
Sara Blakely
Spanx adlı iç giyim mağazasının kurucusu olan Sara Blakely, Tamamen kedi çabalarıyla 1.04 milyar dolarlık bir servetin sahibi...
Sara Blakely Spanx adlı iç giyim mağazasının kurucusu olan Sara Blakely, Tamamen kedi çabalarıyla 1.04 milyar dolarlık bir servetin sahibi...
Josie Ho
Macau'nun en büyük kumarhanelerin sahibi olan Stanley Ho'nun kızı Josie Ho, ünlü bir şarkıcı ve oyuncu..
Josie Ho Macau'nun en büyük kumarhanelerin sahibi olan Stanley Ho'nun kızı Josie Ho, ünlü bir şarkıcı ve oyuncu..
Georgina Bloomberg
Michael Bloomberg'in kızı Georgina, yaşıtlarının aksine gece hayatıyla ilgilenmiyor ve vaktinin büyük bölümünü atlarla geçiriyor.
Georgina Bloomberg Michael Bloomberg'in kızı Georgina, yaşıtlarının aksine gece hayatıyla ilgilenmiyor ve vaktinin büyük bölümünü atlarla geçiriyor.
Amanda Hearst
Medya patronu William Randolph Hearst'ün torunu olan Amanda, model ve editör. Ailesinden uzak bir hayat yaşıyor..
Amanda Hearst Medya patronu William Randolph Hearst'ün torunu olan Amanda, model ve editör. Ailesinden uzak bir hayat yaşıyor..
Charlotte Casiraghi
Monaco kraliyet ailesinin sekizinci varisi. Modaya düşkünlüğüyle bilinen Charlotte kraliyet aileleri içinde en güzel kadınlardan biri.
Charlotte Casiraghi Monaco kraliyet ailesinin sekizinci varisi. Modaya düşkünlüğüyle bilinen Charlotte kraliyet aileleri içinde en güzel kadınlardan biri.
Perenna Kei
Hong Konglu emlak zengini bir ailenin kızı olan Perenna, iş dünyasında kendi ayakları üzerinde duran isimler arasında. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen yüzde 85 hissesine sahip olduğu Logan Property Holdings’de önemli kararların altına imza atıyor. 1.3 milyar dolarlık bir servetin sahibi.
Perenna Kei Hong Konglu emlak zengini bir ailenin kızı olan Perenna, iş dünyasında kendi ayakları üzerinde duran isimler arasında. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen yüzde 85 hissesine sahip olduğu Logan Property Holdings’de önemli kararların altına imza atıyor. 1.3 milyar dolarlık bir servetin sahibi.
Julia Dreyfus
Emmy ve Altın Küre ödüllü ABD’li oyuncu Dreyfus, Türkiye'de de gösterilen televizyon dizisi Seinfeld'de 1990-1998 yılları arasında canlandırdığı Elaine Benes karakteri ile tanınıyor.
Julia Dreyfus Emmy ve Altın Küre ödüllü ABD’li oyuncu Dreyfus, Türkiye'de de gösterilen televizyon dizisi Seinfeld'de 1990-1998 yılları arasında canlandırdığı Elaine Benes karakteri ile tanınıyor.
Anna Anisimova
Rus madencilik kralı Vasily Anisimov'un kızı.
Anna Anisimova Rus madencilik kralı Vasily Anisimov'un kızı.