Ekranda gördüğümüz birbirinden acayip konular

Tekrar evlenmesinde iki büyük mani var.
Tekrar evlenmesinde iki büyük mani var.

Bu görüntülere yabancı değiliz, gülüp geçiyor olabiliriz ama içinde bir gerçeği barındıryor gibi sunulması trajadenin ulaştığı boyutu gösteriyor.

Türk televizyon kanallarında düzenelenen bazı programların acayipliği hepimizi acaba bu programlar toplumun bilinçaltı mı yoksa medyatik bilinçaltımız mı demeye sevk ediyor. Ekranlarda gerçekleşen o acayip programların daha acayip konularından bir seçki.

Bir show programında çok süpriz konuk
Programa at getirerek reyting almayı planlayan sunucu, ekran başındakilere yaşattığı şoku yeteri kadar hesaplamamışa benziyor.
Bir show programında çok süpriz konuk Programa at getirerek reyting almayı planlayan sunucu, ekran başındakilere yaşattığı şoku yeteri kadar hesaplamamışa benziyor.
Telefonda bir cadı 
Telefonda erkek bir cadı ile konuşmak nasıl bir duygu bilmiyoruz ama sanki görüntü de bir tuhaflık var.
Telefonda bir cadı Telefonda erkek bir cadı ile konuşmak nasıl bir duygu bilmiyoruz ama sanki görüntü de bir tuhaflık var.
Şimdi kim ölmek ister
Beş kere evlenip iki karısını öldüren biri ile şimdi kim evlenmek ister bilinmez ama belki daha önce iki kocasını öldüren biri talip olmuştur.
Şimdi kim ölmek ister Beş kere evlenip iki karısını öldüren biri ile şimdi kim evlenmek ister bilinmez ama belki daha önce iki kocasını öldüren biri talip olmuştur.
Bayran, Derya'yı ikna etti mi
Her an bir saçmalığın yaşanmasına şahit olduğumuz tanışma ya da evlenme programlarından biri. Evet Bayram Derya ikna olsun diye ilahi okuyor ama Derya'nın gözleri zaten ikna olmuş bakıyor.
Bayran, Derya'yı ikna etti mi Her an bir saçmalığın yaşanmasına şahit olduğumuz tanışma ya da evlenme programlarından biri. Evet Bayram Derya ikna olsun diye ilahi okuyor ama Derya'nın gözleri zaten ikna olmuş bakıyor.
Futbol programında fantastik dakikalar 
Türk futbolu bu kadar farklı bir bakış açısına ne zaman sahip oldu bilmiyorum, cücelerle işbirliği yapan kraliçenin ne anlama geldiğini de yorumlayamıyorum. Muhakkak ki gerçeği Ahmet Çakar bilir.
Futbol programında fantastik dakikalar Türk futbolu bu kadar farklı bir bakış açısına ne zaman sahip oldu bilmiyorum, cücelerle işbirliği yapan kraliçenin ne anlama geldiğini de yorumlayamıyorum. Muhakkak ki gerçeği Ahmet Çakar bilir.
Bulduk beş dakika sonra kaybettik 
Bir kayıp bulma programı yeterli reyting alamamış olmalı ki, bulunan kişiyi beş dakika içinde yeniden kaybederek açığı kapatıyor.
Bulduk beş dakika sonra kaybettik Bir kayıp bulma programı yeterli reyting alamamış olmalı ki, bulunan kişiyi beş dakika içinde yeniden kaybederek açığı kapatıyor.
İşiniz işten gelir gelmez nereye gidiyor
Burada da işler bir hayli karışık, eşinin işten gelir gelmez komşusunun evine gittiğini iddia eden biri var ve kanal bu iddianın getirisi bol olcağına inanarak söylemi gözümüze sokmuş.
İşiniz işten gelir gelmez nereye gidiyor Burada da işler bir hayli karışık, eşinin işten gelir gelmez komşusunun evine gittiğini iddia eden biri var ve kanal bu iddianın getirisi bol olcağına inanarak söylemi gözümüze sokmuş.