Listede Büyükanne de var! İnternette satılığa çıkartılmış en ilginç şeyler

Garip e-ticaret ürünleri
Garip e-ticaret ürünleri

İnternetten satış imkanı olan sitelerde ürün yelpazesi gerçeğe göre daha geniş oluyor. Bazı yabancı sitelerde ilan sahipleri epey özgür bırakılıyor ve bu durum ortaya oldukça ilginç ilanlar çıkarabiliyor.

İşte son zamanlarda internet üzerinden verilmiş en tuhaf satış ilanları

Satılık büyükanne

                                    10 yaşındaki Zoe Pemberton, büyükannesinden rahatsız olunca, onu ebay üzerinden satışa çıkardı. Büyükanneye teklif gelip fiyat yarışı başlayınca, durumu farkeden ebay yöneticileri ilanı kaldırdı.
Satılık büyükanne 10 yaşındaki Zoe Pemberton, büyükannesinden rahatsız olunca, onu ebay üzerinden satışa çıkardı. Büyükanneye teklif gelip fiyat yarışı başlayınca, durumu farkeden ebay yöneticileri ilanı kaldırdı.
Britney Spears'ın sakızı

                                    Ünlü şarkıcının bir konserde yere attığı sakızı alıp, herhangi bir DNA örneği göstermeden sadece iddia ile ilana koyan hayranı, bu teklif üzerinden yüzlerce teklif aldı.
Britney Spears'ın sakızı Ünlü şarkıcının bir konserde yere attığı sakızı alıp, herhangi bir DNA örneği göstermeden sadece iddia ile ilana koyan hayranı, bu teklif üzerinden yüzlerce teklif aldı.
Brüksel lahanası

                                    Andrew Henderson bir bağış kampanyası başlattı ve bağış toplayabilmek için resimdeki brüksel lahanalarının tanesini 150 dolara internetten satışa sundu.
Brüksel lahanası Andrew Henderson bir bağış kampanyası başlattı ve bağış toplayabilmek için resimdeki brüksel lahanalarının tanesini 150 dolara internetten satışa sundu.
Yıllanmış peynir

                                    İlan sahibi peynir yıllandıkça tadının daha lezzetli olduğunu iddia etmiyor. Bu ilanın bu kadar ilgi görmesi ve sonunda peynirin 28.000 dolar gibi yüksek bir fiyata satılmasının sebebi, üzerinde Meryem Ana figürünün oluşması.
Yıllanmış peynir İlan sahibi peynir yıllandıkça tadının daha lezzetli olduğunu iddia etmiyor. Bu ilanın bu kadar ilgi görmesi ve sonunda peynirin 28.000 dolar gibi yüksek bir fiyata satılmasının sebebi, üzerinde Meryem Ana figürünün oluşması.
Alına alınan reklam

                                    Amerikalı bir kadın İnternet üzerinden verdiği ilanda alnını reklam alanı olarak satışa çıkardığını ve açık arttırma kime kalırsa istediği metni alnına yazdıracağını açıklamasında yazdı. Yaklaşık 10.000$ teklifte bulunan Golden Palace markası açık arttırmayı büyük farkla kazandı.
Alına alınan reklam Amerikalı bir kadın İnternet üzerinden verdiği ilanda alnını reklam alanı olarak satışa çıkardığını ve açık arttırma kime kalırsa istediği metni alnına yazdıracağını açıklamasında yazdı. Yaklaşık 10.000$ teklifte bulunan Golden Palace markası açık arttırmayı büyük farkla kazandı.
Araba lastiğine kar çorabı

                                    Karda takılan zincirlerin lastiklere verdiği zarardan kurtulmak için dikilen bu bez parçası, internetteki ilanından sonra oldukça ilgi gördü.
Araba lastiğine kar çorabı Karda takılan zincirlerin lastiklere verdiği zarardan kurtulmak için dikilen bu bez parçası, internetteki ilanından sonra oldukça ilgi gördü.
Koyun kırpma makinası

                                    E-ticaret'in geldiği boyutu göstermek için iyi bir örnek
Koyun kırpma makinası E-ticaret'in geldiği boyutu göstermek için iyi bir örnek
Ayakkabı Kurutucu

                                    Kaldırımdan sıçrayıp ayakkabınızın en ücra yerindeki asayişi bozan o su damlasının düşmanı!
Ayakkabı Kurutucu Kaldırımdan sıçrayıp ayakkabınızın en ücra yerindeki asayişi bozan o su damlasının düşmanı!
Fare görünümli kedi oyuncağı

                                    Şimdiye kadar kanepenizi, perdenizi yırtarak sizi çıldırtan kedinizden intikam vakti! Nihahaha!
Fare görünümli kedi oyuncağı Şimdiye kadar kanepenizi, perdenizi yırtarak sizi çıldırtan kedinizden intikam vakti! Nihahaha!

                                    Bu kumbara, içine attığınız parayı kaybediyor, sonra en fakir gününüzde Adile Naşit’in sutyeninden çıkarıp harçlık vermesi gibi imdadınıza yetişiyor.
Bu kumbara, içine attığınız parayı kaybediyor, sonra en fakir gününüzde Adile Naşit’in sutyeninden çıkarıp harçlık vermesi gibi imdadınıza yetişiyor.