17Nisan 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkanhaberler

Türkiye'de ve dünyada dün neler yaşandı?
Türkiye'de ve dünyada dün neler yaşandı?

'17Nisan 2019 Çarşambagünü' Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik

İmamoğlu mazbatasını aldı, olağanüstü itiraz süreci nasıl işleyecek?
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İl Seçim Kurulu'na çağrılarak mazbatası teslim edildi.
İmamoğlu mazbatasını aldı, olağanüstü itiraz süreci nasıl işleyecek? CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İl Seçim Kurulu'na çağrılarak mazbatası teslim edildi.
Google Play eşzamanlı uygulama indirmeyi test ediyor
Google, Android mağazası Google Play'de uygulamaların aynı anda inme özelliğini test ediyor.
Google Play eşzamanlı uygulama indirmeyi test ediyor Google, Android mağazası Google Play'de uygulamaların aynı anda inme özelliğini test ediyor.
Barcelona'dan Abdülkadir Ömür paylaşımı
La Liga devi Barcelona'nın Türkiye hesabı, Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür'ün geçtiğimiz gün verdiği ve hayalinin Barcelona'da oynamak olduğunu söylediği röportaja cevap verdi.
Barcelona'dan Abdülkadir Ömür paylaşımı La Liga devi Barcelona'nın Türkiye hesabı, Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür'ün geçtiğimiz gün verdiği ve hayalinin Barcelona'da oynamak olduğunu söylediği röportaja cevap verdi.
Berkay Şahin kaldığı otelde istenmeyen müşteri ilan edildi
Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı sorunla gündeme gelen Berkay Şahin'in başındaki dertler bitmek bilmiyor. Gelen bilgilere göre Şahin konserden önce kalmak için gittiği otelde istenmeyen müşteri ilan edildi.
Berkay Şahin kaldığı otelde istenmeyen müşteri ilan edildi Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı sorunla gündeme gelen Berkay Şahin'in başındaki dertler bitmek bilmiyor. Gelen bilgilere göre Şahin konserden önce kalmak için gittiği otelde istenmeyen müşteri ilan edildi.
Netflix 'en iyi 10' dizisini açıkladı
Dijital yayın platformu Netflix, izleyiclerine en iyi 10 içerikleri haftalık olarak sunmaya başladı. Kullanıcılarına daha iyi içerikler ve özellikler hazırlayan platform, orijinal dizileri ile dikkat çekiyor.
Netflix 'en iyi 10' dizisini açıkladı Dijital yayın platformu Netflix, izleyiclerine en iyi 10 içerikleri haftalık olarak sunmaya başladı. Kullanıcılarına daha iyi içerikler ve özellikler hazırlayan platform, orijinal dizileri ile dikkat çekiyor.
Messenger'daki Karanlık Mod tüm kullanıcılar için aktif ediliyor
Geçen sene sınırlı bir kullanıcı kitlesi tarafından test edilen Messenger'daki Karanlık Mod özelliği sonunda tüm kullanıcılar için aktif ediliyor.
Messenger'daki Karanlık Mod tüm kullanıcılar için aktif ediliyor Geçen sene sınırlı bir kullanıcı kitlesi tarafından test edilen Messenger'daki Karanlık Mod özelliği sonunda tüm kullanıcılar için aktif ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >