18 Nisan 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye'deki ve dünyadaki önemli gelişmeler.
Türkiye'deki ve dünyadaki önemli gelişmeler.

'18 Nisan 2019 Perşembe günü' Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 18 Nisan 2019 Perşembe günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

TIME Dergisi'nin 'yılın en etkili isimleri' listesinde Mark Zuckerberg ve Ren Zhengfei de var!
Her sene düzenli olarak yayınlanan 'yılın en etkili isimleri' listesinde bu yıl teknoloji sektöründen Facebook CEO'su Mark Zuckerberg ve Huawei İcra Kurulu Başkanı Ren Zhengfei de var.
TIME Dergisi'nin 'yılın en etkili isimleri' listesinde Mark Zuckerberg ve Ren Zhengfei de var! Her sene düzenli olarak yayınlanan 'yılın en etkili isimleri' listesinde bu yıl teknoloji sektöründen Facebook CEO'su Mark Zuckerberg ve Huawei İcra Kurulu Başkanı Ren Zhengfei de var.
Amerikalı kadın astronot Koch UUI'de 11 ay kalacak
Amerikalı kadın astronot Christina Koch'un, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yaklaşık bir yıl geçirerek, istasyonda en uzun süre kalan kadın astronot rekoruna imza atacağı bildirildi.
Amerikalı kadın astronot Koch UUI'de 11 ay kalacak Amerikalı kadın astronot Christina Koch'un, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yaklaşık bir yıl geçirerek, istasyonda en uzun süre kalan kadın astronot rekoruna imza atacağı bildirildi.
Google ve Apple’dan Hindistan’a TikTok engeli
Google ve Apple, video paylaşım uygulaması Tiktok'u Hindistan için uygulama mağazalarından kaldırdı.
Google ve Apple’dan Hindistan’a TikTok engeli Google ve Apple, video paylaşım uygulaması Tiktok'u Hindistan için uygulama mağazalarından kaldırdı.
Samsung, Galaxy Fold'daki ekran sorunlarıyla ilgili açıklama yaptı
Samsung, basın mensuplarına inceleme amaçlı gönderilen ürünlerde ekran problemlerinin çıkmasının ardından resmî açıklama yaptı.
Samsung, Galaxy Fold'daki ekran sorunlarıyla ilgili açıklama yaptı Samsung, basın mensuplarına inceleme amaçlı gönderilen ürünlerde ekran problemlerinin çıkmasının ardından resmî açıklama yaptı.
Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı
Usta sanatçı Orhan Gencebay göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Gencebay anjiyo oldu. Eşi Sevim Emre sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Çok büyük badire atlattık'' dedi.
Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı Usta sanatçı Orhan Gencebay göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Gencebay anjiyo oldu. Eşi Sevim Emre sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Çok büyük badire atlattık'' dedi.
Ivanka Trump, ‘Dünya Bankası Başkanlığı’ teklifini kabul etmemiş
ABD Başkanı Trump'ın danışmanı olarak görev yapan kızı Ivanka Trump, babasının kendisine Dünya Bankası Başkanı olmak isteyip istemeyeceğini sorduğunu, bu öneriyi kabul etmediğini açıkladı.
Ivanka Trump, ‘Dünya Bankası Başkanlığı’ teklifini kabul etmemiş ABD Başkanı Trump'ın danışmanı olarak görev yapan kızı Ivanka Trump, babasının kendisine Dünya Bankası Başkanı olmak isteyip istemeyeceğini sorduğunu, bu öneriyi kabul etmediğini açıkladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >