21 Nisan 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye'deki ve dünyadaki önemli gelişmeler.
Türkiye'deki ve dünyadaki önemli gelişmeler.

'21 Nisan 2019 Pazar günü' Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 21 Nisan 2019 Pazar günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Özel kargo aracı Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı
Yörüngedeki astronotlara paskalya için gönderilen yiyecekleri taşıyan özel kargo aracı Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı.
Özel kargo aracı Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı Yörüngedeki astronotlara paskalya için gönderilen yiyecekleri taşıyan özel kargo aracı Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı.
Will Smith 'e-spor' dünyasına girdi, 46 milyon dolar yatırdı
Güney Kore'nin en büyük e-spor oluşumlarından Gen. G, ünlü oyuncu Will Smith'in de aralarında bulunduğu çok sayıda popüler isimden oluşan bir ekipten tam 46 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.
Will Smith 'e-spor' dünyasına girdi, 46 milyon dolar yatırdı Güney Kore'nin en büyük e-spor oluşumlarından Gen. G, ünlü oyuncu Will Smith'in de aralarında bulunduğu çok sayıda popüler isimden oluşan bir ekipten tam 46 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.
Oğuzhan Uğur P!NÇ programını televizyonda yapmaya hazırlanıyor
Kariyerine şarkıcı olarak başlayan, daha sonra YouTube'da program yaparak büyük bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, P!NÇ adlı programını televizyonlarda yapmaya hazırlanıyor.
Oğuzhan Uğur P!NÇ programını televizyonda yapmaya hazırlanıyor Kariyerine şarkıcı olarak başlayan, daha sonra YouTube'da program yaparak büyük bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, P!NÇ adlı programını televizyonlarda yapmaya hazırlanıyor.
Sri Lanka'da 3 kilise ve 3 otelde eş zamanlı terör saldırısı
Sri Lanka’daki kilise ve otelleri hedef alan saldırıların faillerine yönelik operasyonlarda 24 kişi yakalanırken, 3 polis hayatını kaybetti. Saldırılarda ölenlerin sayısı ise 290'a yükseldi.
Sri Lanka'da 3 kilise ve 3 otelde eş zamanlı terör saldırısı Sri Lanka’daki kilise ve otelleri hedef alan saldırıların faillerine yönelik operasyonlarda 24 kişi yakalanırken, 3 polis hayatını kaybetti. Saldırılarda ölenlerin sayısı ise 290'a yükseldi.
Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan çirkin saldırıya Türkiye'nin dört bir yanından tepki yağdı.
Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan çirkin saldırıya Türkiye'nin dört bir yanından tepki yağdı.
Behzat Ç. geri döndü
Bir döneme damgasını vuran polisiye dizisi Behzat Ç. yeni bölümleriyle seyirciyle buluşuyor. İlk versiyonun aksine televizyonda değil internet üzerinden yayınlanacak dizinin yapımını BluTV üstleniyor.
Behzat Ç. geri döndü Bir döneme damgasını vuran polisiye dizisi Behzat Ç. yeni bölümleriyle seyirciyle buluşuyor. İlk versiyonun aksine televizyonda değil internet üzerinden yayınlanacak dizinin yapımını BluTV üstleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >