Adana’da 10 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle adam öldürdü

Pompalı tüfek ile birlikte yakalanan çocuk gözaltına alındı.
Pompalı tüfek ile birlikte yakalanan çocuk gözaltına alındı.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, motosikletiyle seyir halinde olan Ali Genç (32), iddiaya göre 10 yaşındaki M.F.K.'nın pompalı tüfekle ateş açması sonucu yaşamını yitirdi. Pompalı tüfek ile birlikte yakalanan çocuk gözaltına alındı.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, motosikletiyle seyir halinde olan 32 yaşındaki Ali Genç, iddiaya göre 10 yaşındaki M.F.K.'nın pompalı tüfekle ateş açması sonucu ağır yaralandı.

M.F.K. polis tarafından olayda kullandığı pompalı tüfek ile birlikte yakalanırken, Ali Genç kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Kan donduran olay saat 20.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi Karataş Caddesi'nde meydana geldi. Ali Genç, 01 AAD 441 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken iddiaya göre M.F.K., pompalı tüfekle ateş açtı. Sırtına isabet eden saçmalarla yaralanan Genç, motosikletiyle yola savruldu. Ağır yaralanan Genç, kanlar içinde yerde kalırken M.F.K. ise evine doğru kaçtı.

Evine kaçan çocuk gözaltına alındı

Bölgede devriye gezen polis ekibinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine destek ekip ve ambulans çağrıldı. Ağır yaralı olan Genç, ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı.

Ali Genç
Ali Genç

Bu sırada evine kaçan M.F. K'yi gözaltına almak için giden polis ekipleriyle çocuğun yakınları arasında kısa süreli arbede çıktı. Olay ve olaydan sonra yaşanan arbede ile ilgili M.F. K. ile birlikte yakını olduğu öğrenilen 2 kişi daha gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Yaşamını yitirdi

10 yaşındaki M.F.K.'nın pompalı tüfeği ile açtığı ateş sonucu yaralanan Ali Genç, ameliyata alındığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >