Cumhurbaşkanı adayları oylarını nerede kullanacak?

Cumhurbaşkanı adayları oylarını nerede kullanacak?​
Cumhurbaşkanı adayları oylarını nerede kullanacak?​

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine artık günler kaldı. Cumhurbaşkanı adaylarının ve liderlerin oylarını nerede kullanacakları belli oldu.

Türkiye 24 Haziran'da sandık başına gidecek. Vatandaşların oy kullanacakları yerler belli oldu. Cumhurbaşkanı adaylarının da oy kullanacakları şehirler belli oldu. İşte Cumhurbaşkanı adayları ve liderlerin oylarını kullanacakları yerler.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

                                    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan her sene olduğu gibi oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullanacak. Seçim sonuçları açıklanmaya başlanana kadar İstanbul'da olması beklenen Erdoğan, daha sonra Ankara'ya dönecek.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan her sene olduğu gibi oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullanacak. Seçim sonuçları açıklanmaya başlanana kadar İstanbul'da olması beklenen Erdoğan, daha sonra Ankara'ya dönecek.
CHP'nin adayı Muharrem İnce

                                    Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise memleketi Yalova'da oy kullanacak. İnce, aday olurken parti rozetini çıkarmıştı. İnce'nin CHP Genel Merkezi'ne gitmesi beklenmiyor.
CHP'nin adayı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise memleketi Yalova'da oy kullanacak. İnce, aday olurken parti rozetini çıkarmıştı. İnce'nin CHP Genel Merkezi'ne gitmesi beklenmiyor.
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener

                                    İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener de İstanbul Beylerbeyi Sabancı İlkokulu'nda oy verecek.
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener de İstanbul Beylerbeyi Sabancı İlkokulu'nda oy verecek.
Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu

                                    Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu Ankara Çankaya Lisesi 1067 numaları sandıkta oyunu kullanacak.
Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu Ankara Çankaya Lisesi 1067 numaları sandıkta oyunu kullanacak.
Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek

                                    Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek ise oyunu İstanbul Beşiktaş'taki Şair Nedim Ortaokulu 1154 numaralı sandıkta atacak.
Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek ise oyunu İstanbul Beşiktaş'taki Şair Nedim Ortaokulu 1154 numaralı sandıkta atacak.
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş 

                                    
                                    HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş oyunu tutuklu bulunduğu Edirne Kapalı Cezaevi'nde kullanacak. Demirtaş seçim sonuçlarını televizyondan takip edecek. Sonuçlar netleşirken avukatı ile istişare edebilecek.
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş oyunu tutuklu bulunduğu Edirne Kapalı Cezaevi'nde kullanacak. Demirtaş seçim sonuçlarını televizyondan takip edecek. Sonuçlar netleşirken avukatı ile istişare edebilecek.
Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu Ankara'da oylarını kullanacaklar.

                                    Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran'da oyunu İzmir'in Karabağlar ilçesinde kızı Bahar Büşra Köylübay ile oğulları Erkam ve Bülent Yıldırım'ın bağışlarıyla yapılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açılışını gerçekleştirdiği Bahar Yıldırım İlkokulu'nda kullanacak.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki seçimlerde olduğu gibi oyunu yine Ankara Çukurambar'daki Arjantin İlkokulu'nda verecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortokulu'nda sandığa gidecek. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin seçim sonuçlarını parti genel merkezlerinden takip etmesi bekleniyor.
Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu Ankara'da oylarını kullanacaklar. Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran'da oyunu İzmir'in Karabağlar ilçesinde kızı Bahar Büşra Köylübay ile oğulları Erkam ve Bülent Yıldırım'ın bağışlarıyla yapılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açılışını gerçekleştirdiği Bahar Yıldırım İlkokulu'nda kullanacak.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki seçimlerde olduğu gibi oyunu yine Ankara Çukurambar'daki Arjantin İlkokulu'nda verecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortokulu'nda sandığa gidecek. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin seçim sonuçlarını parti genel merkezlerinden takip etmesi bekleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >