Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her geçen gün zafere yaklaşıyoruz

​Cumhurbaşkanı Erdoğan
​Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Zeytin Dalı Harekatı) Elhamdülillah, her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, TSK'nın Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Elhamdülillah, her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz." dedi.

Erdoğan "Mehmedimiz şu anda dağ, taş, tepe yürüyor. Şu an itibarıyla 300 kilometrekarelik alanı inşallah aşmış vaziyetteler." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın il kongresindeki konuşmasından satır başları şu şekilde:

Türkiye'yi milli gelirde dünyanın 17.'si yaptık. Dünyadaki en büyük 10 projenin 6'sının yürütüldüğü bir ülke olarak sadece bölgemizin değil dünyanın en büyük ülkelerinden biri olma yolunda ilerliyoruz. Uğramış olduğumuz tüm saldırılara rağmen dimdik ayakta kalmakla yetinmedik, dostlarımız için de umut kaynağı haline geldik. İnsani kalkınma yardımları bakımından ABD'den sonra dünyanın ikincisiyiz, milli gelire oranla dünyada bir numarayız. Tüm kardeşlerimize el uzatmaya çalıyoruz. Biz tüm insanlığın refahını isteyen bir ülkeyiz. Çünkü biz Türkiye'yiz.

AK Parti kaderi milletimizin kaderi ile bütünleşmiş, iç içe geçmiş bir partidir. Bizim her başarımız, ülkemizin başarısıdır, milletimizin başarısıdır. Bizim her başarısızlığımızın da ülkemize ve milletimize bir bedeli vardır. İşte bu anlayışla sorumluluğumuzun sadece kendimize sadece ilçemize değil, ilimize değil, ülkemizin ve milletimizin tamamına olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı yürütmemiz gerekiyor.

Türkiye sınırları içinde sınır boylarında ve uluslararası alanda verdiği tarihi mücadelede, attığı her adımda biraz daha güçlenerek yoluna devam ediyor. Bu mücadelenin kesintisiz ve kararlı bir şekilde sürdürülebilmesi en başta bizlerin görevlerimizi hakkıyla yapmamıza bağlıdır. Tüm AK Parti kadroları milletimizin desteğini daha fazla almak için gecesini gündüzüne katmak zorundadır. Bizim zayıflığımızı Türkiye'nin zayıflığı olarak görüp akbabalar gibi ülkemizin üzerine çullanmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >