Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’yi kabul etti

Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce görüşmesi sona erdi. 40 dakika süren Erdoğan-İnce görüşmesi AK Parti Genel Merkezi'nde yapıldı. Görüşme sopnrası kısa bir açıklama yapan İnce, "Başarılar diledik, sohbet ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yle görüştü.

Randevu talebi Muharrem İnce’den gelirken, Erdoğan, İnce’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul etti.

40 dakika süren görüşme sonrasında bir açıklama yapan Muharrem İnce, “Sayın Genel Başkanı ve AK Parti’ye, partisine başarılar diledik, sohbet ettik, dertleştik” diye konuştu.

İnce soruları cevaplamadan AK Parti Genel Merkezinden ayrılırken, gazetecilerin sorularına cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise “Sayın Cumhurbaşkanımızla CHP cumhurbaşkanı adayı Sayın İnce ve Grup Başkanvekili Altay birlikte geldiler, güzel bir sohbet oldu, birbirlerine başarılar dilediler. Güzel bir sohbet oldu, ikisi de Rizeliymiş” ifadelerini kullandı.

İnce, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile birlikte AK Parti Genel Merkezine gelirken, parti girişinde AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >