Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe takip etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankapark açılış töreninde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankapark açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Twitter 'hamlesi' geldi. 13 buçuk milyon takipçisi bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsi hesabından AK Parti, Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanlığı'nın İngilizce hesabını ve gerçek kişi olarak eşi Emine Erdoğan'ı takip ediyordu. Erdoğan'ın resmi hesabından bugün itibariyle Bakanlar kurulu, AK Parti MYK üyeleri, Parti yönetimi, TRT ve Anadolu Ajansı da takip edilmeye başlandı.

Son dönemde sosyal medyayı etkin kullanan isimlerin başında gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatını da bu konuda uyarmıştı.

Erdoğan, Twitter'da, gerçek kişi olarak sadece eşi Emine Erdoğan'ı takip ederken diğer takip ettiklerinin arasında Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanlığı'nın İngilizce hesabı ve AK Parti bulunuyordu.

Takip ettiği hesap sayısı 81 oldu

Twitter'da 13 buçuk milyon takipçisi olan Erdoğan bugün itibariyle Bakanlar kurulu, AK Parti MYK üyeleri, Parti yönetimi, TSK, TRT ve Anadolu Ajansı'nın da aralarında bulunduğu 77 hesabı daha takip etmeye başladı.

Sosyal medyanın gücüne dikkati çekmişti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde 128'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasında Twitter'da 13 milyonu aşkın takipçisi olduğunu dile getirmiş ve teşkilatına sosyal medyanın gücünü hatırlatmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >