Donald Trump ABD'li çocuğun 'imzalı şapka' hevesini kursağında bıraktı

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'ın balkonundan bir konuşma yaptı.
ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'ın balkonundan bir konuşma yaptı.

Beyaz Saray'da düzenlenen Paskalya Yortusu'nda çocuklara Meksika sınırına örülecek duvar hakkında konuşarak dikkati çeken ABD Başkanı Donald Trump, kendisinden şapkasını imzalamasını isteyen çocuğa yaptığı hareketle sosyal medyada gündeme oturdu.

Beyaz Saray’da düzenlenen Paskalya Yortusu kutlamalarına ev sahipliği yapan Donald Trump’ın şapkasını imzaladığı bir çocuğun hayallerini yıktığı anlar sosyal medyada günün konusu oldu.

Trump'ın Beyaz Saray'da ilk Paskalya kutlaması

Beyaz Saray, geleneksel Paskalya kutlamalarında yine yüzlerce çocuk ve ailelerini konuk etti. ABD Başkanı Trump ve ailesi tarafından ağırlanan çocuklar, Beyaz Saray’ın bahçesinde oyunlar oynadı, First Lady Melania Trump’ın kendileri için okuduğu masalı dinledi ve Trump ailesiyle birlikte tebrik kartı düzenledi.

Donald Trump kutlamalara eşi Melania Trump ile katıldı.
Donald Trump kutlamalara eşi Melania Trump ile katıldı.

'Hevesi kursağında kaldı'

Beyaz Saray’da ağırlanan çocukların bir kısmı güzel vakit geçirirken içlerinden biri vardı ki adeta 'hayalleri yıkıldı' üstelik Trump'ın eliyle...

Beyaz Saray'daki organizasyona ilgi yoğun oldu.
Beyaz Saray'daki organizasyona ilgi yoğun oldu.

Şapkasını imzaladı ve fırlattı

Bir çocuk, üzerinde Trump’ın seçim sloganı olan ‘Make America Great Again’ (ABD’yi yeniden güçlü yapalım) yazan kırmızı renkteki şapkasını imzalaması için Trump’a uzattı. Şapkayı imzalayan Trump, “Al bakalım ufaklık” dedikten sonra imzalı şapkayı kalabalığa doğru fırlattı. Çocuğun 'hayır' çığlıklarına seyirci kalan Donald Trump'ın bu hareketi sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >