Donald Trump'ın oğlu Eric, seçim stresini atmak için Antalya'ya geldi

ABD Başkanı seçilen Trump'ın, oğlu Eric bir Türk işadamının davetlisi olarak Antalya'ya geldi.

ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın oğlu Eric, seçim stresini atmak için Antalya'ya gitti. Kentte 3 gün kalan Eric Trump, özel izinle iki geyik vurup, dün Türkiye'den ayrıldı.

Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre, Antalya'da 3 gün kalan Eric Trump, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü izniyle, Finike kırsalında iki yaban geyiği avladı. Seçim stresini atmak için bu ziyareti gerçekleştirdiği öğrenilen Eric Trump, dün 11.40'ta tarifeli uçakla Almanya'ya gitti. Üst düzey bir yetkili, sürpriz ziyaretle ilgili, Trump'ın ziyaretinden son derece memnun ayrıldığını aktardı.

Antalya'ya özel korumaları ile gelen Eric Trump, VIP kapısından girdiği Antalya Havalimanı'ndan dün yine VIP kapısından çıkarak Almanya'ya uçtu. Uçağın kalkmasını Türk yetkililerle birlikte bekleyen Eric Trump, gazetecilerin fotoğraf çekmesine ise izin vermedi. ABD Büyükelçiliği'nden ziyaretle ilgili bilgi gelir gelmez Eric Trump'a koruma tahsis edildi. Ayrıca havalimanı kullanımı için VIP talebi yerine getirildi. Altta Donald Trump'ın karısı Melania, kızı Ivanka, oğulları Eric ve Donald Jr. seçim kampanyası sırasında görülüyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >