Eski FBI Başkanı Comey: Trump ahlaki açıdan yetersiz

trump
trump

ABD Başkanı Donald Trump tarafından kovulmasının ardından, ilk kez verdiği röportajında Trump'a ağır eleştiriler yöneltti.

Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın eski başkanı James Comey, kendisi hakkında "Açık ara en kötü FBI Başkanı olarak tarihe geçecek" diyen Trump'a savaş açtı. Trump'ın isteği üzerine geçen sene Mayıs ayında FBI'dan kovulan James Comey, yeni kitabında Trump hakkında, "kendisine mutlak sadakat talep eden, tüm dünyayı ona karşı gören ve her şey hakkında yalan söyleyen bir mafya patronu" benzetmesi yapmıştı.

"Trump, ahlaki açıdan başkan olmak için uygun değil" 
Son kitabı 'Daha yüksek bir Sadakat: Gerçek yalanlar ve Liderlik' adlı anı kitabının yayınlanmasından önce geldi. Trump kitaptan bölümlerin ABD basınında yer almasının ardından Comey'i 'yalancı' ve 'aşağılık kimse' olarak nitelemiş ve hapse girmesi gerektiğini iddia etmişti.
"Trump, ahlaki açıdan başkan olmak için uygun değil" Son kitabı 'Daha yüksek bir Sadakat: Gerçek yalanlar ve Liderlik' adlı anı kitabının yayınlanmasından önce geldi. Trump kitaptan bölümlerin ABD basınında yer almasının ardından Comey'i 'yalancı' ve 'aşağılık kimse' olarak nitelemiş ve hapse girmesi gerektiğini iddia etmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >