Güne başlarken: 15 Aralık'ta neler olacak?

Binali Yıldırım
Binali Yıldırım

15 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
AB Liderler Zirvesi devam edecek
Avrupa Birliği üyesi ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen AB Liderler Zirvesi devam edecek. AB Zirvesi'nin İngiltere olmadan gerçekleştirilecek oturumlarında Brexit ve ekonomi konuları ele alınacak.
AB Liderler Zirvesi devam edecek Avrupa Birliği üyesi ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen AB Liderler Zirvesi devam edecek. AB Zirvesi'nin İngiltere olmadan gerçekleştirilecek oturumlarında Brexit ve ekonomi konuları ele alınacak.
Necip Fazıl Ödülleri verilecek
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Necip Fazıl Ödülleri 2017" ödül törenine iştirak edecek.
Necip Fazıl Ödülleri verilecek Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Necip Fazıl Ödülleri 2017" ödül törenine iştirak edecek.
Başbakan Yıldırım Göç ve Uyum Sempozyumu'na katılacak
Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konut'ta Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile görüşecek, Point Hotel'de düzenlenecek Göç ve Uyum Sempozyumu'na katılacak.
Başbakan Yıldırım Göç ve Uyum Sempozyumu'na katılacak Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konut'ta Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile görüşecek, Point Hotel'de düzenlenecek Göç ve Uyum Sempozyumu'na katılacak.
Ziraat Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapılacak
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılacak.
Ziraat Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapılacak Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >