Güne başlarken: 19 Kasım Pazar günü neler olacak?

arşiv
arşiv

19 Kasım Pazar günü yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şu şekilde...

Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi bugün İstanbul'da toprağa verilecek
Yüzyılın sporcusu olarak nitelendirilen olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi, Fatih Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi bugün İstanbul'da toprağa verilecek Yüzyılın sporcusu olarak nitelendirilen olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi, Fatih Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il kongrelerine katılacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt ve Gümüşhane’de partisinin 6'ncı olağan il kongrelerine katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il kongrelerine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt ve Gümüşhane’de partisinin 6'ncı olağan il kongrelerine katılacak.
Dışişleri Mevlüt Çavuşoğlu, Rus ve İranlı mevkidaşları ile bir araya gelecek
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ve İranlı mevkidaşı Cevad Zarif ile Antalya’da bir araya gelecek.
Dışişleri Mevlüt Çavuşoğlu, Rus ve İranlı mevkidaşları ile bir araya gelecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ve İranlı mevkidaşı Cevad Zarif ile Antalya’da bir araya gelecek.
Süper Lig'in 12. Haftasında bugün 4 karşılaşma oynanacak
Süper Lig'in 12. haftasına, Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği-Kayserispor, Trabzonspor-Osmanlıspor, Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor maçlarıyla devam edilecek.
Süper Lig'in 12. Haftasında bugün 4 karşılaşma oynanacak Süper Lig'in 12. haftasına, Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği-Kayserispor, Trabzonspor-Osmanlıspor, Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor maçlarıyla devam edilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >