Güne başlarken: 20 Kasım'da neler olacak?

9. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi
9. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi

9. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi düzenlenecek... 20 Kasım'da yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 3 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu’na başkanlık edecek

                                    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu’na başkanlık edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek.
Uluslararası E-Ticaret Zirvesi Antalya’da düzenlenecek
Dünyanın e-ticaret merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen Türkiye, dijitalleşen dünyada da yerini sağlamlaştırmak için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayelerinde PTT A.Ş.’nin ev sahipliğinde Uluslararası E-Ticaret Zirvesi düzenliyor. 

  
Bugün ve yarın Antalya Belek Maxx Royal Otel’de gerçekleştirilecek zirvede e-ticaret ana ekseninde kargo, lojistik, posta ve ödeme sistemleri konuları konuşulacak. Zirveye, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan iştirak edecek.
Uluslararası E-Ticaret Zirvesi Antalya’da düzenlenecek Dünyanın e-ticaret merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen Türkiye, dijitalleşen dünyada da yerini sağlamlaştırmak için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayelerinde PTT A.Ş.’nin ev sahipliğinde Uluslararası E-Ticaret Zirvesi düzenliyor. Bugün ve yarın Antalya Belek Maxx Royal Otel’de gerçekleştirilecek zirvede e-ticaret ana ekseninde kargo, lojistik, posta ve ödeme sistemleri konuları konuşulacak. Zirveye, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan iştirak edecek.
9. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi

                                    Kültür ve Turizm Bakanlığınca 20-23 Kasım'da Ordu'da, 9. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi düzenlenecek. Kongre, halk edebiyatı, gelenek, görenek ve inançlar, müzik, oyun ve eğlence, maddi kültür, genel konular ve somut olmayan mirasın korunması olmak üzere 6 bölümden oluşacak.
9. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi Kültür ve Turizm Bakanlığınca 20-23 Kasım'da Ordu'da, 9. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi düzenlenecek. Kongre, halk edebiyatı, gelenek, görenek ve inançlar, müzik, oyun ve eğlence, maddi kültür, genel konular ve somut olmayan mirasın korunması olmak üzere 6 bölümden oluşacak.
Güneş, Beşiktaş-Porto maçı öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

                                    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenleyecek. İki takım da yarınki maç öncesi son antrenmanlarını yapacak.
Güneş, Beşiktaş-Porto maçı öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenleyecek. İki takım da yarınki maç öncesi son antrenmanlarını yapacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >