Güne başlarken: 21 Kasım'da neler olacak?

beşiktaş
beşiktaş

Beşiktaş, Porto’yu konuk edecek... 21 Kasım'da yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 3 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 3 madde ile şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı’na katılacak

                                    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak. Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak "Elektrik Santralleri Toplu Açılış Töreni"ne iştirak edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı’na katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak. Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak "Elektrik Santralleri Toplu Açılış Töreni"ne iştirak edecek.
Beşiktaş, Porto’yu konuk edecek

                                    UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 5. hafta maçları başlayacak. 

  
Beşiktaş, G Grubu'nda Portekiz'in Porto takımını konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan karşılaşma saat 20.00'da TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 
  
Ligde ayrıca Spartak Moskova-Maribor, Sevilla-Liverpool, Manchester City-Feyenoord, Napoli-Shakhtar Donetsk, Monaco-Leipzig, APOEL-Real Madrid ve Borussia Dortmund-Tottenham maçları oynanacak.
Beşiktaş, Porto’yu konuk edecek UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 5. hafta maçları başlayacak. Beşiktaş, G Grubu'nda Portekiz'in Porto takımını konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan karşılaşma saat 20.00'da TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ligde ayrıca Spartak Moskova-Maribor, Sevilla-Liverpool, Manchester City-Feyenoord, Napoli-Shakhtar Donetsk, Monaco-Leipzig, APOEL-Real Madrid ve Borussia Dortmund-Tottenham maçları oynanacak.
TBMM’de gündem yoğun

                                    TBMM Genel Kurulunda, Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı üzerinde görüşmeler devam edecek. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ise Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2018 yılı bütçesi görüşülecek.
TBMM’de gündem yoğun TBMM Genel Kurulunda, Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı üzerinde görüşmeler devam edecek. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ise Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2018 yılı bütçesi görüşülecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >