Güne başlarken: 25 Eylül'de neler olacak?

neşet ertaş
neşet ertaş

25 Eylül'de yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz 5 başlıktan oluşan bültenimizi inceleyin.

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 5 madde ile şöyle:

Neşet Ertaş ölümünün 5. yılında anılacak

                                    
                                    Neşet Ertaş'ın ölümünün 5. yılı dolayısıyla düzenlenen 1. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan sanatçılar, bozlak ustasının sevilen eserlerini seslendirdi.Geçtiğimiz cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım'ın açılışını yaptığı festivalin Cacabey Meydanı'ndaki ikinci gününde halk müziği sanatçıları Kubat, Prof. Dr. Erol Parlak, Veli Ertaş ve Fatma Şahin Aydoğan sahne aldı. Festival kapsamında etkinlikler gün içerisinde de devam edecek.
Neşet Ertaş ölümünün 5. yılında anılacak Neşet Ertaş'ın ölümünün 5. yılı dolayısıyla düzenlenen 1. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan sanatçılar, bozlak ustasının sevilen eserlerini seslendirdi.Geçtiğimiz cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım'ın açılışını yaptığı festivalin Cacabey Meydanı'ndaki ikinci gününde halk müziği sanatçıları Kubat, Prof. Dr. Erol Parlak, Veli Ertaş ve Fatma Şahin Aydoğan sahne aldı. Festival kapsamında etkinlikler gün içerisinde de devam edecek.
Irak’ın bölünme referandumu başladı

                                    
                                    IKBY’de iki gün önce Çin’de başlayan ve bugün Irak’ta nihai sonuca ulaşılacak olan sözde bağımsızlık referandumu bölge ülkeleriyle birlikte Irak içerisinde büyük bir kriz olarak varlığını koruyor. Bugün akşam saatlerinde sonuçların belli olacağı belirtilirken, gayrimeşru referandumun sonuçlarını Türkiye ile birlikte uluslararası toplumca tanınmayacağı belirtildi.
Irak’ın bölünme referandumu başladı IKBY’de iki gün önce Çin’de başlayan ve bugün Irak’ta nihai sonuca ulaşılacak olan sözde bağımsızlık referandumu bölge ülkeleriyle birlikte Irak içerisinde büyük bir kriz olarak varlığını koruyor. Bugün akşam saatlerinde sonuçların belli olacağı belirtilirken, gayrimeşru referandumun sonuçlarını Türkiye ile birlikte uluslararası toplumca tanınmayacağı belirtildi.
TÜİK, ağustos ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak

                                    
                                    TÜİK, eylül ayı sektörel güven endekslerini, ağustos ayı konut satış istatistiklerini ve 2016 yılına ilişkin gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarını açıklayacak.
TÜİK, ağustos ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak TÜİK, eylül ayı sektörel güven endekslerini, ağustos ayı konut satış istatistiklerini ve 2016 yılına ilişkin gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarını açıklayacak.
Şenol Güneş, Leipzig karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenleyecek

                                    
                                    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları G Grubu ikinci maçıyla ilgili basın toplantıları düzenleyecek.
Şenol Güneş, Leipzig karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenleyecek Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları G Grubu ikinci maçıyla ilgili basın toplantıları düzenleyecek.
Antalyaspor ile Osmanlıspor arasındaki haftanın son maçı 20:00’da

                                    
                                    Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında kümenin en aşağısında yer alan Antalyaspor ile Osmanlıspor 20:00'da karşı karşıya gelecek.
Antalyaspor ile Osmanlıspor arasındaki haftanın son maçı 20:00’da Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında kümenin en aşağısında yer alan Antalyaspor ile Osmanlıspor 20:00'da karşı karşıya gelecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >