Güne başlarken: 7 Aralık'ta neler olacak?

​Güne başlarken: 7 Aralık'ta neler olacak
​Güne başlarken: 7 Aralık'ta neler olacak

Yüz binler Kudüs için sokakta... 7 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
Yunanistan'a 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret
Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan, Yunan Parlamentosu önündeki Meçhul Asker Anıtı'na çelenk
bırakacak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak, Yunan
mevkidaşı Prokopis Pavlopulos ile baş başa ve heyetler arası görüşme
gerçekleştirecek. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile
Başbakanlık'ta görüşecek, ortak basın toplantısı düzenleyecek ve heyetler arası
çalışma yemeğine iştirak edecekCumhurbaşkanlığı
Sarayı'nda, Cumhurbaşkanı Pavlopoulos ve eşi Vlasia Pavlopoulos tarafından
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onuruna resmi akşam yemeği
verilecek.
Yunanistan'a 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunan Parlamentosu önündeki Meçhul Asker Anıtı'na çelenk bırakacak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak, Yunan mevkidaşı Prokopis Pavlopulos ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Başbakanlık'ta görüşecek, ortak basın toplantısı düzenleyecek ve heyetler arası çalışma yemeğine iştirak edecekCumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Cumhurbaşkanı Pavlopoulos ve eşi Vlasia Pavlopoulos tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onuruna resmi akşam yemeği verilecek.
UEFA Avrupa Ligi gruplarında son hafta maçları yapılacak
C Grubu'nda Medipol Başakşehir, Portekiz'in Braga, I Grubu'nda da Atiker Konyaspor, aynı ülkeden Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak. 
  
Guimaraes - Konyaspor karşılaşması Afonso Henriques Stadı'nda TSİ 23.05'te başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. 
  
Başakşehir - Braga karşılaşması ise 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.
UEFA Avrupa Ligi gruplarında son hafta maçları yapılacak C Grubu'nda Medipol Başakşehir, Portekiz'in Braga, I Grubu'nda da Atiker Konyaspor, aynı ülkeden Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak. Guimaraes - Konyaspor karşılaşması Afonso Henriques Stadı'nda TSİ 23.05'te başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Başakşehir - Braga karşılaşması ise 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.
Yüz binler Kudüs için sokakta
ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü 'İsrail'in başkenti' olarak tanıma ve Tel Aviv’deki Büyükelçiliği Kudüs’e taşıma kararına dünyadan tepki yağdı. Karara karşı yüz binlerce kişinin protesto gösterileri düzenleyeceği belirtiliyor.
Yüz binler Kudüs için sokakta ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü 'İsrail'in başkenti' olarak tanıma ve Tel Aviv’deki Büyükelçiliği Kudüs’e taşıma kararına dünyadan tepki yağdı. Karara karşı yüz binlerce kişinin protesto gösterileri düzenleyeceği belirtiliyor.
Para ve banka istatistikleri açıklanacak
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak. TÜİK, 2016 yılı kültür ekonomisi ile bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin kendi hesabına çalışanlara yönelik verileri açıklayacak.
Para ve banka istatistikleri açıklanacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak. TÜİK, 2016 yılı kültür ekonomisi ile bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin kendi hesabına çalışanlara yönelik verileri açıklayacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >