İran'da düşen jetle ilgili flaş iddia

İran'da düşen uçakla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
İran'da düşen uçakla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

İran'da düşen jetle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kazada yaşamını yitiren kaptan pilot Melike Kuvvet'in ablası, "Bir hafta önce Konya'ya geldiğinde bana "Bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı" dediğini açıkladı.

İran'da 11 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili çarpıcı bir iddia geldi. Jet kazasında ölen kaptan pilot Melike Kuvvet'in ablası, "Bir hafta önce Konya'ya geldiğinde bana "Bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı." dedi.

Özel jetin kaptan pilotluğunu yapan Melike Kuvvet'in ablası İlknur Kuvvet Çelik, düşen uçakla ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Melike Kuvvet
Melike Kuvvet

FETÖ'nün kumpasına maruz kaldı

Özel jetin kaptan pilotu Melike Kuvvet'in ablası İlknur Kuvvet Çelik, kardeşinin TSK'da yüzbaşı rütbesiyle helikopter pilotluğu yaparken FETÖ'nün kumpasına maruz kaldığını ancak hukuk mücadelesini kazandığını belirtti.

'Abla bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı'

Abla İlknur Kuvvet, kardeşinin de yaşamını yitirdiği kazayla ilgili açıklamalarda bulundu. İlknur Kuvvet: "Melike bir hafta önce Konya'ya geldiğinde bana 'Abla bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı. Birincisi Paris'e giderken, iki kez de Trabzon'a giderken' dedi. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Yüzde yüz ihmal var. Uçakların bakımı yapılmıyordu ve hiç kimse ilgilenmiyordu. Kimse kusura bakmasın. Kendi çocukları da vefat etti. Onunla beraber 10 kişi daha vefat etti. Melike en son geldiğinde bana ne dedi biliyor musunuz, 'Abla ben bu uçakta uçmak istemiyorum'. Dedim ki 'Melike uçma, hatta sen burayı bırak' çünkü duyduğum şeyler çok hoş şeyler değildi ama ona rağmen uçma aşkıyla, görev aşkıyla devam etti." ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >