Trump’tan ‘Game of Thrones’ ile gönderme: Oyun bitti

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu.
ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, 'Rusya ile işbirliği' yaptığının iddia edildiği davanın lehine sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Fenomen dizi Game of Thrones’a (Taht Oyunları) atıfta bulunan Trump, “Gizli anlaşma yok, blokaj yok. Kıskananlar ve sol kanattaki radikal demokratlar için oyun bitti” yazılı bir görsel paylaştı.

ABD Adalet Bakanı William Barr’ın Muller davasında ABD Başkanı Donald Trump’ın aleyhine bir delilin elde edilmediğine dair yaptığı ön açıklama sonrası, Başkan Donald Trump fenomen dizi Game of Thrones’a (Taht Oyunları) atıfta bulunarak, “Oyun Bitti” yazılı bir görsel paylaştı.

  • ABD Adalet Bakanı William Barr’ın Özel Yetkili Savcı Robert Muller’in ABD Başkanı Donald Trump’ın seçim kampanyası sırasında Rusya ile işbirliği kurduğu iddiası üzerine devam eden davada Trump aleyhine bir delilin elde edilmediğine dair yaptığı ön açıklama sonrası, Başkan Donald Trump da açıklama yaptı.

Donald Trump seçmenleriyle konuşuyor.
Donald Trump seçmenleriyle konuşuyor.

“Oyun bitti”

Sosyal medya hesabında fenomen dizi Game of Thrones’a (Taht Oyunları) atıfta bulunan Trump, “Gizli anlaşma yok, blokaj yok. Kıskananlar ve sol kanattaki radikal demokratlar için oyun bitti” yazılı bir görsel paylaştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >