Yumurtanın üzerindeki ayrıntı şaşırttı! Tam bin lira istiyorlar

Mersin
Mersin

Mersin’de yaşayan Ayşe Civelek isimli besici, tavuklarından birinin yumurtladığı yumurtaların üzerinde yazan 1 rakamını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Civelek, üzerinde '1' yazan yumurtayı bin liradan satışa çıkardı.

Mersin’in Silifke ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Ayşe Civelek’in beslediği tavuklardan biri, üzerinde ’1’ yazan yumurta yumurtladı. Civelek, üzerinde ’1’ yazan yumurtayı bin liradan satışa çıkardığını duyurdu.


Yumurtanın üzerinde rakamla 1 yazıyor.
Yumurtanın üzerinde rakamla 1 yazıyor.

25 yıldır tavukçuluk yapan Ayşe Civelek, bahçesinde beslediği tavuktan üzerinde ’1’ yazan yumurta elde etti. Sabah saatlerinde kümesten yumurta almaya giden Civelek üzerinde ’1’ yazan yumurtayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Geçimini yumurta satarak elde ettiğini belirten Ayşe Civelek, “25 yıldır tavuk işleri ile uğraşıyorum. Tavuk alırım ve satarım. Çoğunlukla yumurta satarak geçimimi sağlıyorum. 25 yıldır ilk defa böyle bir şey gördüm. 1 numaralı yumurta görenleri hayrete düşürüyor. Yumurtanın normal fiyatı 1 lira ancak bu yumurtanın üzerinde 1 yazdığı için bin liradan satacağım. Bin lirayı getiren üzerinde 1 lira yazan yumurtayı götürür” dedi.

Ayşe Civelek
Ayşe Civelek

Yumurtayı eline alarak inceleyen Civelek’in komşusu İsmail Keser ise, “Bu Allah’ın bir lütfü. İnanmayanlara güzel bir örnek. Cenab-ı Allah’ın bir olduğunu gösteren bir olay. İnançlı insanlar için Allah’ın bir lütfü diyebiliriz” dedi.

Ayşe Civelek, üzerinde 1 yazan yumurtaya bin lira istedi.
Ayşe Civelek, üzerinde 1 yazan yumurtaya bin lira istedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >