'40+1 Konuşmaları' başlıyor: Peki siz hazır mısınız?

40 + 1 Konuşmaları

Mimarlık alanında '40+1 Konuşmaları' ile yepyeni bir oluşuma imza atılıyor. Genç tasarımcılar, bir araya geliyor ve çalışmalarını tasarım meraklılarına sunuyor.

Tasarım ve mimarlık meraklılarının ilgi odağı olacağı bir çalışma başlıyor. YDKSTUDIO Mimarlık ofisinin, GZT medya sponsorluğunda başlattığı 40+1 konuşmaları, 07.12.2018 Cuma günü Zemin İstanbul'da başlıyor.

Türkiye'nin genç ve başarılı tasarımcılarının projelerini paylaşacağı ve hikayelerini anlatacağı bir konuşma dizisi olan 40+1 her ay iki kez yeni bir tasarımcıyı dinleyenleriyle buluşturuyor.

40+1 konuşmaları özellikle gençleri, profesyonel hayata yeni adım atanları ve tasarım meraklılarını, genç ve başarılı örneklerle bir araya getirerek bir network oluşturmayı amaçlıyor. Bu etkinliğe ücretsiz katılmak için yapmanız gereken, www.40arti1.com adresinden online kayıt olmak.

'40+1 Konuşmaları' etkinliğine online kayıt sistemi üzerimden kaydolarak katılım sağlayabilirsiniz.

* Online kayıt sistemi kelimesi üzerinden kayıt sistemi sayfasına ulaşabilirsiniz.

Serinin ilk konuğu olan Superpool mimarlık ofisi, Selva Gürdoğan ve Gregers Tang Thomsen tarafından 2006'da İstanbul'da kuruldu.

Projelerinin yanında araştırmalarıyla da öne çıkan ve İstanbul Tasarım Bienali'nin 2014 yılında ana mekanlarını ve grafiklerini tasarlayan Superpool, aynı zamanda 40+1 konuşmalarının gerçekleşeceği Şişhane Metrosu'ndaki Zemin İstanbul'un da tasarımcısı.

Mekanımız: Zemin İstanbul

Super Pool'un ilk konuk olacağı etkinlik, Zemin İstanbul mekanında sizleri bekliyor olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >