40+1 konuşmalarının konuğu Kerem Piker oldu

Mimar Kerem Piker, tecrübelerini 40+1 konuşmalarında genç mimar ve tasarımcılara aktardı.
Mimar Kerem Piker, tecrübelerini 40+1 konuşmalarında genç mimar ve tasarımcılara aktardı.

Mimarlık konusundaki en özel detayları görünür kılmayı hedefleyen '40+1 konuşmaları' ile yepyeni bir oluşuma imza atan YDKSTUDIO, genç tasarımcıların projelerini anlatacağı bu dizinin üçüncüsünde KPM Mimarlık'ın kurucusu ve mimarı Kerem Piker'i konuk etti. Kendi mimarlık hikayesini anlatan Piker, ortaya koyduğu başarılı projelerde edindiği deneyimleri genç mimarlara aktardı.

40+1 konuşmalarının geçtiğimiz hafta konuğu, KPM Mimarlık'ın kurucusu Kerem Piker oldu. Avrupa'da 40 yaş altındaki en iyi 40 mimardan biri olarak gösterilen Kerem Piker, genç mimarlara kendi mimarlık hikayesini ve projelerinden kazandığı tecrübelerini aktardı.

Piker, yabancı mimarlar ve tasarımcıların projelerini anlattığı, mimar adaylarının takip etmesini istediği 'Vardiya Online'YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

40+1 konuşmalarının 3. haftadaki konuğu genç mimar Kerem Piker oldu.
40+1 konuşmalarının 3. haftadaki konuğu genç mimar Kerem Piker oldu.

İki haftada bir düzenlenen, Türkiye’nin genç ve başarılıtasarımcılarının buluştuğu 40+1 seminerler dizisi hakkında detaylı bilgi ve seminerlere kayıt olmak için Web Sitesiniziyaret edebilirsiniz.

40+1 nereden geliyor?

Açılış konuşmasını yapan YDKSTUDIO kurucusu Yasemin Karaca, 40+1'in proje isminin 40 konuk ve 1 konuşmacıdan geldiğini belirterek şunları söyledi:

  • "Bu konuşmalar serisiyle genç tasarımcıları bir araya getirmek amaçlanıyor. Biz 40 konuk ve 1 konuşmacı olarak planlandığımız için bu ismi verdik; ancak fazlasına da tabii gönlümüz açık."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >