47 gündür kayıp genç kız hakkında şoke eden iddialar açıklığa kavuştu

47 gündür kayıp Cemre Korkmaz ve annesi
47 gündür kayıp Cemre Korkmaz ve annesi

İstanbul Sefaköy'deki evlerinden ayrılan 16 yaşındaki Cemre Korkmaz'dan 47 gündür haber alınamıyor. Kayıp Cemre Korkmaz hakkında şoke eden iddialar açıklığa kavuştu.

Müge Anlı ve ekibi, 17 Ağustos'ta kaybolan Cemre Korkmaz'ı arıyor. Anlı'nın yayınında iki kişi yayına bağlandı ve lise öğrencisinin nerede olduğunu açıkladı. Erkek arkadaşının yanına gittiği iddia edilen Cemre Korkmaz, 5 Ağustos'ta evden kaçtı ve ardından yurda yerleştirildi. 17 Ağustos'ta bir kez daha evi terk eden Cemre'nin erkek arkadaşı Fatih'e gittiği yönünde iddialar olsa da, Fatih kabul etmedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir kadın, Cemre Korkmaz'ı otobüste gördüğünü öne sürerek kendisinden 10 lira istediğini iddia etti.

Cemre hakkında şoke eden iddia!

Merve isimdeki bir izleyici yayına katılıp Instagram aracılığıyla tanıştığı bir kişinin kendisine bilet aldığını ve Adana'dan İstanbul'a geldiğini belirtti. Burada Nihat isimli birinin kendisini barlarda çalıştırdığını ve ailesinin bir hafta önce bulduğunu belirten Merve, Cemre Korkmaz'ı da barda Rümeysa ismiyle çalışırken gördüğünü iddia etti.

Rümeysa Cemre değil!

Gelen ihbarlar üzerine Müge Anlı ve ekibi genç kızı aramak için yola düştü. İhbar edilen Rümeysa'ya ulaşıldı; ancak genç kızın Cemre olmadığı ortaya çıktı. 16 yaşındaki genç kız, aranmaya devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >