6 aylık bebeğin saçları, görenleri şaşkına çeviriyor

 Alexis Bartlett
Alexis Bartlett

6 aylık bebeğin saçlarını görenler gözlerine inanamıyor.

Avustralyalı bebek Alexis Bartlett'i yolda görenler şaşkına dönüyor. 6 aylık bebeğin ensesini geçen uzunluktaki gür saçlarına kimse inanamıyor.
Avustralya'nın Sydney şehrinde yaşayan 6 aylık bebek Alexis Bartlett, yaşıtlarına göre saçlarının uzunluğuyla dikkat çekiyor.




Aile endişelendi 
Bebeğin saçlarını ilk olarak ultrasonda fark eden aile endişelense de, bebekleri oldukça sağlıklı.
Aile endişelendi Bebeğin saçlarını ilk olarak ultrasonda fark eden aile endişelense de, bebekleri oldukça sağlıklı.
Saçları babasından uzun 
Alexis'in babasının saçsız olması ise işin en ironik kısmı. Babasından gür saçları olan bebeğin, saçlarını annesi Nicola Bartlett'ten aldığı düşünülüyor.
Saçları babasından uzun Alexis'in babasının saçsız olması ise işin en ironik kısmı. Babasından gür saçları olan bebeğin, saçlarını annesi Nicola Bartlett'ten aldığı düşünülüyor.
Bebeklerin saçlarının uzaması yıllar alabiliyor
Bebeklerin saçlı doğması nadir görülen bir durum değil. Ancak pek çok bebeğin saçlarının gürleşmesi ve şekillenmesi yıllar sürebiliyor.
Bebeklerin saçlarının uzaması yıllar alabiliyor Bebeklerin saçlı doğması nadir görülen bir durum değil. Ancak pek çok bebeğin saçlarının gürleşmesi ve şekillenmesi yıllar sürebiliyor.
Aktörlere taş çıkarıyor
Alexis'in şimdiden aktörlere taş çıkaracak saçlara sahip olması sosyal medyanın yoğun ilgisini gördü.
Aktörlere taş çıkarıyor Alexis'in şimdiden aktörlere taş çıkaracak saçlara sahip olması sosyal medyanın yoğun ilgisini gördü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >