Acun'dan reyting hamlesi! Dizinin gününü değiştirdi

Acun Ilıcalı'dan reyting hamlesi
Acun Ilıcalı'dan reyting hamlesi

Acun Ilıcalı, kanalında yayınlanan ve reytinglerde büyük başarı elde eden "Kızım" dizisiyle ilgili şoke eden bir karar aldı.

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken TV8'in yeni dizisi "Kızım"ın ilk bölümü geçtiğimiz Çarşamba izleyicisiyle buluşmuştu.

Acun Ilıcalı, yeni sezona Star TV'den transfer ettiği 'Jet Sosyete' ve bu sezon yayınlanmaya başlayan 'Kızım' dizisiyle iddialı bir giriş yaptı. Ilıcalı, güçlü dizilerin yayına girmesine karşılık, büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "Kızım" dizisinin yayın gününü değiştirdi.

Yayın gününü değiştirdi!
Acun Ilıcalı, kanalında yayınlanan ve reytinglerde büyük başarı elde eden "Kızım" dizisiyle ilgili şoke eden bir karar aldı. Ilıcalı, izlenme oranıyla umut vaat eden "Kızım" dizisinin yayın gününü reyting kaygısından dolayı Çarşamba gününden Cuma'ya aldı.

2. bölümü Cuma günü ekranlara gelecek
Kızım dizisinin 2. bölümü 28 Eylül Cuma günü ekrana gelecek. İlk bölümü Çarşamba günü yayınlanan dizinin ikinci bölümü, Cuma günü ekranlara gelmesi planlanıyor.
2. bölümü Cuma günü ekranlara gelecek Kızım dizisinin 2. bölümü 28 Eylül Cuma günü ekrana gelecek. İlk bölümü Çarşamba günü yayınlanan dizinin ikinci bölümü, Cuma günü ekranlara gelmesi planlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >