Acun'un yüzündeki şişliğin nedeni belli oldu!

Acun
Acun

Survivor'da kameraman olarak görev yapan Alper Baycın'ın ölüm haberini veren Acun Ilıcalı'nın canlı yayındaki hali, görenleri şaşkına çevirmişti. Acun'un yüzündeki şişliğin nedeni belli oldu!

Survivor yarışmasında kameraman olan Alper Baycın'ın Dominik'te bir grup çetenin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin yankıları devam ederken; Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklık gündeme bomba gibi düştü.

Yüzündeki şişliğin nedeni belli oldu!
Survivor'da kameraman olan Alper Baycın'ın, Dominik'te bir grup çetenin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin yankıları devam ederken, Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklık gündeme bomba gibi düştü.Ünlü isim Onur Akay sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Acı haberi alan Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim" dedi.
Yüzündeki şişliğin nedeni belli oldu! Survivor'da kameraman olan Alper Baycın'ın, Dominik'te bir grup çetenin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin yankıları devam ederken, Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklık gündeme bomba gibi düştü.Ünlü isim Onur Akay sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Acı haberi alan Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >