Adnan Oktar'ın davetine katılan ünlü isimler konuştu

​Adnan Oktar'ın davetine katılan ünlü isimler konuştu
​Adnan Oktar'ın davetine katılan ünlü isimler konuştu

İşlediği çeşitli suçlardan adliyeye sevk edilen Adnan Oktar'ın, düzenlediği davetlere katılan ünlü isimler konuştu. İşte o isimler ve açıklamaları.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonlar sürüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 187’ye yükseldi. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 11 Temmuz'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar, bugün adliyeye sevk edildi.

Oktar'ın, A9 TV'nin yıl dönümü için düzenlediği sıra gecesi ve Çırağan Sarayı'nda düzenlediği iftar davetine birçok önemli isim katılmıştı.

Davetlere katılan ünlü isimlerden bazıları, o davetlere katılma nedenlerini anlatan bir açıklama yayınladı. İşte o isimler ve açıklamaları:

Engin Çağlar

Engin Çağlar
Engin Çağlar

Kendisiyle daha önce herhangi bir tanışıklığım yoktu. Sanırım sinema dünyasıyla yakınlık kurmak istedi. İftara davet edildim ve gittim. Bir yere giderken, kimin ne kadar parası var, kimlerle çalışıyor diye düşünmem. Daha sonra da herhangi bir münasebetimiz olmadı. Ben yılların sanatçısıyım, kolay kolay kimse kandıramaz beni. Bana yaklaşamadılar. Kendisine yapılan suçlamalarla alakalı bir bilgim yok.

Muazzez Abacı adına açıklamayı menajeri Taner Budak yaptı

Muazzez Abacı
Muazzez Abacı

Bizim 'ekstra' diye tabir ettiğimiz bir işti. Ücretimizi aldık, programımızı yaptık, ayrıldık. Herhangi bir bağımız, bağlantımız bulunmamaktadır. Zaten basına açık olan, birçok sanatçı ve önemli ismin katıldığı bir geceydi. Sadece biz yoktuk, herkes oradaydı.

Çılgın Sedat

Çılgın Sedat
Çılgın Sedat

Bizde davete icabet edilir; başka bir davetlerine daha katıldım. Program yapma amaçlı da çağırdılar. 'Muazzez Ersoy, Muazzez Abacı, Mustafa Keser, Latif Doğan gibi benden daha ünlü isimler gitmiş, sıkıntı olsa niye gitsinler?' diye düşündüm. Allah'ın adını zikredip kediciklerle gündeme gelmesini anlamıyordum zaten. Hakkında yapılan suçlamaları okuyunca şoke oldum. Bilmiyordum, bilsem gitmezdim. Sevenlerimden özür dilerim.

Arif Susam

Arif Susam
Arif Susam

Gece düzenlediğini biliyordum, bizden önce de Muazzez Ersoy sahneye çıkmıştı. Bir saat boyunca programımı yaptım. O gecenin onun olduğundan haberim yoktu. Sadece mesleğimi icra ettim. Kendisini tanımıyorum.

Muazzez Ersoy

Muazzez Ersoy
Muazzez Ersoy

Herhangi bir şekilde Adnan Oktar ismiyle tanışıklığım yoktur. O gün, Ataşehir Develi'deki organizasyon için bizi aradılar ve sahneye çıkacak diğer sanatçılar Mustafa Keser ve Latif Doğan'ı referans olarak söylediler. 45 dakikalık sahne programı için talep ettiğimiz ücretin üstünde bir rakam söyledik kabul etmezler diye fakat ona rağmen rakamı kabul ettiler. 45 dakika sonra sahnemiz bitti ve oradan ayrıldık. Sonrasında da özel davetlerine çağırdılar fakat hiçbirine katılmadık.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >