Alişan: Burak çok sakin bir bebek

Alişan, ''Burak'a ben bakıyorum. Altını bile değiştiriyorum'' demişti.
Alişan, ''Burak'a ben bakıyorum. Altını bile değiştiriyorum'' demişti.

Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz yıl oyuncu Buse Varol'la dizi setinde tanışmış daha sonra dünayevine girmişti. İlk çocuğunu kucağına alan türkücü Burak ismini verdiği oğlu hakkında, ''Burak çok sakin bir bebek. Bizi hiç üzmüyor'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nikah şahitliğinde, oyuncu Buse Varol'la evlenen Alişan, ilk çocuğunu kucağına alarak babalık heyecanı yaşamıştı. Şubat ayında Burak isimli çocukları doğan çiftten türkücü, oğlu hakkında konuştu.

'Çok sakin'

Buse Varol ile mutlu bir evlilik sürdüren Alişan, önceki akşam bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Spor kıyafetlerle girdiği alışveriş merkezinden ceketle çıkan Alişan, "Before-after' diye verirsiniz fotoğrafları" şeklinde espri yaptı. Bir hayli neşeli olan ünlü şarkıcı, oğlu Burak hakkında, "Çok sakin bir bebek. Bizi hiç üzmüyor. Şu an çok yoğun çalışıyoruz, bir tatil planımız yok" diye konuştu.

Alişan alışveriş merkezinde böyle görüntülendi.
Alişan alışveriş merkezinde böyle görüntülendi.

Buse Varol alışverişte görüntülenmişti

Oğlu Burak ve kendisi için valiz alan Buse Varol, İtalya’ya tatile gideceğini söyledi.

Alişan’ın bu tatilde yanında olmayacağını söyleyen Buse Varol, "Alişan’ın farklı bir programı var. Onun için ben, oğlum ve kız arkadaşlarım ile birlikte Milano’ya tatile gideceğiz. Kendime ve oğluma valiz aldım. Fiyatların yüksek olduğuna bakmayın bilinçli tüketiciyim. Onun için indirimli valizleri aldım." dedi.

Buse Varol ve oğlu Burak.
Buse Varol ve oğlu Burak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >