Atilla Taş cezasının infazı için gözaltına alındı

Ünlü sanatçı Atilla Taş, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medya yapılanmasına' ilişkin davada 'örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklanıp serbest kalmıştı.
Ünlü sanatçı Atilla Taş, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medya yapılanmasına' ilişkin davada 'örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklanıp serbest kalmıştı.

Şarkıcı Atilla Taş'ın cezasının infazı için gözaltına alındı. Sanatçı Taş, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medya yapılanmasına' ilişkin davada 'örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklanmış sonra serbest kalmıştı.

Şarkıcı Atilla Taş'ın cezasının infazı için gözaltına alındığı açıklandı. Atilla Taş, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medya yapılanmasına' ilişkin davada 'örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklanmış ve 14 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest kalmıştı.

'Örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklandı
Şarkıcı Atilla Taş'ın cezasının infazı için gözaltına alındığı açıklandı. Atilla Taş, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medya yapılanmasına' ilişkin davada 'örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklanmış ve 14 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest kalmıştı. Yeniçağ'ın haberine göre, Atilla Taş'ın gözaltına alındığını duyuran Akademisyen Yaman Akdeniz, şarkıcının Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde olduğunu söyledi.
'Örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklandı Şarkıcı Atilla Taş'ın cezasının infazı için gözaltına alındığı açıklandı. Atilla Taş, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medya yapılanmasına' ilişkin davada 'örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklanmış ve 14 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest kalmıştı. Yeniçağ'ın haberine göre, Atilla Taş'ın gözaltına alındığını duyuran Akademisyen Yaman Akdeniz, şarkıcının Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde olduğunu söyledi.
Atilla Taş kimdir?
Atilla Taş, Türk şarkıcı ve aynı zamanda köşe yazarıdır. 1998’de “Ham Çökelek” şarkısıyla Türkiye’de ün kazanan Taş, Eylül 2016’da Gülen cemaatinin medya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla ve “örgüt hiyerarşisine dahil olmaksızın örgüte bilerek, isteyerek yardım etmek” suçlamasıyla İstanbul’da tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne götürüldü.
Atilla Taş kimdir? Atilla Taş, Türk şarkıcı ve aynı zamanda köşe yazarıdır. 1998’de “Ham Çökelek” şarkısıyla Türkiye’de ün kazanan Taş, Eylül 2016’da Gülen cemaatinin medya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla ve “örgüt hiyerarşisine dahil olmaksızın örgüte bilerek, isteyerek yardım etmek” suçlamasıyla İstanbul’da tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne götürüldü.
Sinema ve televizyon eğitimi aldı 
25 Ekim 2017’de tahliye edildi. İstanbul’da 1998’de Erol Köse’nin yapım şirketinden ilk albümü Kırmızılım’ı piyasa sürdü ve bu albümdeki “Ham Çökelek” şarkısıyla gündeme gelerek ünlendi. Sonraki yıl Star TV dizisi Zilyoner’de Zülküf rolünü canlandırdı. 2000’de ABD’ye giderek New York Film Akademisi’nde sinema ve televizyon eğitimi aldı.
Sinema ve televizyon eğitimi aldı 25 Ekim 2017’de tahliye edildi. İstanbul’da 1998’de Erol Köse’nin yapım şirketinden ilk albümü Kırmızılım’ı piyasa sürdü ve bu albümdeki “Ham Çökelek” şarkısıyla gündeme gelerek ünlendi. Sonraki yıl Star TV dizisi Zilyoner’de Zülküf rolünü canlandırdı. 2000’de ABD’ye giderek New York Film Akademisi’nde sinema ve televizyon eğitimi aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >