Avlu'nun yeni bölümündeki çekim hatası izleyicinin gözünden kaçmadı

Avlu dizisindeki çekim hatası
Avlu dizisindeki çekim hatası

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Monay ve Nursel Köse'nin paylaştığı, ekranların sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölümünde yapılan çekim hatası, izleyicileri çileden çıkardı. Çekim hataları, dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Monay ve Nursel Köse'nin paylaştığı, ekranların sevilen dizisi Avlu'daki çekim hatası izleyicileri şoke etti. Şiddet sahneleriyle sık sık gündem olan ekranların sevilen dizisi Avlu'daki çekim hataları gözden kaçmıyor.

O hata gözden kaçmadı

                                    Nursel Köse'nin canlandırdığı "Kudret Öztürk" karakterinin telefon görüşmesini gerçekleştirdiği sırada arkada bekleyenler arasından bir kişinin peruk taktığı iddiası, sosyal medyada alay konusu oldu. Üstelik sosyal medyada peruk takan kişinin erkek olduğunun iddia edilmesinin ardından esprili paylaşımlar da yapıldı.
O hata gözden kaçmadı Nursel Köse'nin canlandırdığı "Kudret Öztürk" karakterinin telefon görüşmesini gerçekleştirdiği sırada arkada bekleyenler arasından bir kişinin peruk taktığı iddiası, sosyal medyada alay konusu oldu. Üstelik sosyal medyada peruk takan kişinin erkek olduğunun iddia edilmesinin ardından esprili paylaşımlar da yapıldı.
Peruğu erkek oyuncuya taktılar

                                    Şiddet sahneleriyle gündemden düşmeyen dizinin bir sahnesinde, sosyal medyada yapılan iddialara göre kadın figüran bulamayınca erkek kullandılar. Çekimdeki o hata, dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.
Peruğu erkek oyuncuya taktılar Şiddet sahneleriyle gündemden düşmeyen dizinin bir sahnesinde, sosyal medyada yapılan iddialara göre kadın figüran bulamayınca erkek kullandılar. Çekimdeki o hata, dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >