Aylar sonra Murat'la karşılaşan Aslı, bakın ne yaptı!

Aslı
Aslı

Evliliğe doğru uzanan yollarını ayıran Aslı Enver ve Murat Boz, aylar sonra karşılaştı. Bakın ne oldu!

Nisan ayında, evliliğe doğru uzanan yollarını ayıran Aslı Enver ve Murat Boz, aylar sonra aynı mekanda karşılaştı. Murat Boz'un geldiğini öğrenen ünlü oyuncu, mekanı terk etti.

İlk kez bir araya geldiler!
Ünlü oyuncu Aslı Enver, 'Kavak Yelleri' dizisinden rol arkadaşları Didem İnselel ve Ceren Moray'la akşam yemeğindeydi. İddiaya göre; Enver'in Instagram hesabından paylaştığı hikayeyi gören Murat Boz, kısa süre sonra mekana geldi.  Ünlü şarkıcıyı karşısında gören Enver ise, arkadaşlarından müsaade isteyerek masadan kalktı.
İlk kez bir araya geldiler! Ünlü oyuncu Aslı Enver, 'Kavak Yelleri' dizisinden rol arkadaşları Didem İnselel ve Ceren Moray'la akşam yemeğindeydi. İddiaya göre; Enver'in Instagram hesabından paylaştığı hikayeyi gören Murat Boz, kısa süre sonra mekana geldi. Ünlü şarkıcıyı karşısında gören Enver ise, arkadaşlarından müsaade isteyerek masadan kalktı.
Soruları yanıtlamadan mekandan ayrıldı
Kapıda bekleyen gazetecilere 'İstanbullu Gelin'in yeni sezonu için heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu, Boz'un mekana gelmesiyle ilgili, "Bu konuları konuşmak istemiyorum, teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.
Soruları yanıtlamadan mekandan ayrıldı Kapıda bekleyen gazetecilere 'İstanbullu Gelin'in yeni sezonu için heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu, Boz'un mekana gelmesiyle ilgili, "Bu konuları konuşmak istemiyorum, teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >