Bebeklerinin ismine karar verdiler! Bakın ne olacak

Arda Turan
Arda Turan

Mart ayında evlendiği eşi Aslıhan Doğan Turan ile doğacak olan oğullarına bir türlü isim bulamayan Arda Turan, sonunda kararını verdi!

Medipol Başakşehir'de top koşturan milli futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan, doğacak erkek bebeklerinin ismine karar verdi.

Sonunda karar verdiler!
Mart ayında evlenen çift bir türlü karar veremedikleri bebeklerinin ismini, sonunda belirledi. Ünlü çift, kasım ayında dünyaya gelecek olan çocukları için binlerce isim arasından Can'ı seçti.
Sonunda karar verdiler! Mart ayında evlenen çift bir türlü karar veremedikleri bebeklerinin ismini, sonunda belirledi. Ünlü çift, kasım ayında dünyaya gelecek olan çocukları için binlerce isim arasından Can'ı seçti.
Gün sayıyor...
Mart ayında aile arasında düzenlenen bir nikahla dünya evine giren Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.
Gün sayıyor... Mart ayında aile arasında düzenlenen bir nikahla dünya evine giren Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.
İsmi Can olacak!
Nikah törenlerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı ünlü çift, bebeklerinin ismini Can koymaya karar verdi.
İsmi Can olacak! Nikah törenlerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı ünlü çift, bebeklerinin ismini Can koymaya karar verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >