'Benim Adım Fetih Sekin' klibinin perde arkası

İzmir'deki adliye saldırısında hayatını kaybeden trafik polisi Fethi Sekin için çekilen klibin perde arkasında yaşananlar...

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Milliyet'teki köşe yazısında öldürülen polis memuru Fethi Sakin için çekilen klibi "TRT 1 Haber'in patronu ve spikeri Erhan Çelik, şehit polisin ardından yazdığı satırları okutmak istediği ünlüleri tek tek aradı. Çelik, onlardan verdiği cümleleri okuyup, cep telefonuyla kaydettikten sonra Whatsapp'la kendine yollamasını istedi. Erhan Çelik'in kaleminden çıkan metinleri okuyup TRT'ye yollayan ünlülerin görüntüleri üstüne Melih Gökkaya da şahane bir kurgu yaptı ve ortaya bu duygusal klip çıktı" sözleriyle anlattı.

Eyüboğlu,"Özel kanallardan biri böyle bir iş yapmaya kalksa, katılanların yelpazesi bu kadar geniş olmazdı. TRT, kurum olarak buna soyunsa, bürokrasi bu denli hızlı yol alamazdı. Projenin sahibi TRT1 Haber'in başına özel sektörden gelen Erhan Çelik'ti. O nedenle bir hafta sonu mesaisiyle ortaya böylesine etkileyici bir iş çıktı" ifadelerini kullandı.




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >