Beren hastanelik oldu, Kenan konseri yarıda kesti!

Kenan Doğulu
Kenan Doğulu

Eşi Beren Saat'in hastaneye kaldırıldığını öğrenen ünlü sanatçı Kenan Doğulu, konserini yarıda kesti!

Ayrılık haberleriyle sık sık gündeme gelen Beren Saat Kenan Doğulu çifti, şu sıralar sık sık bir arada görüntüleniyor. Başarılı sanatçı Kenan Doğulu 'Vay Be' albümü ile konserlerine son gaz devam ederken eşi Beren Saat de yanından bir an olsun ayrılmıyor.

Konseri yarıda kesti!
Ayrılık haberlerinin ardından objektiflere sürekli birlikte poz veren Beren Saat Kenan Doğulu, konserlerde de ayrılmıyor. Önceki gece Bodrum'da sahne alan Kenan Doğulu'yu izlemeye giden eşi Beren Saat'i arı soktu. Konser sırasında şaşkın anlar yaşayan Kenan Doğulu, haberi duyar duymaz konsere kısa bir ara vererek eşi Beren Saat'i görmeye gitti. Beren Saat, gece 02:30 sıralarında önlem için hastaneye götürüldü.
Konseri yarıda kesti! Ayrılık haberlerinin ardından objektiflere sürekli birlikte poz veren Beren Saat Kenan Doğulu, konserlerde de ayrılmıyor. Önceki gece Bodrum'da sahne alan Kenan Doğulu'yu izlemeye giden eşi Beren Saat'i arı soktu. Konser sırasında şaşkın anlar yaşayan Kenan Doğulu, haberi duyar duymaz konsere kısa bir ara vererek eşi Beren Saat'i görmeye gitti. Beren Saat, gece 02:30 sıralarında önlem için hastaneye götürüldü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >