Bilim kurgu hayranlarına müjde! John Krasinski’den Mars’la ilgili bilim kurgu filmi yolda

​Bilim kurgu hayranlarına müjde! John Krasinski’den Mars’la ilgili bilim kurgu filmi yolda
​Bilim kurgu hayranlarına müjde! John Krasinski’den Mars’la ilgili bilim kurgu filmi yolda

Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller’in John Krasinski ile yeniden bir araya geleceği film, Cecil Castellucci’nin ‘We Have Always Lived on Mars’ adlı kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanacak.

A Quiet Place (Sessiz Bir Yer) adlı korku filminin gişede elde ettiği başarısı, aynı ekibe yeni bir proje tasarımının kapılarını açtı. Yönetmen John Krasinski ve ekibi, Mars’ta geçen bilim kurgu filmi Life on Mars için hazırlıklara başladı.

Sinemalar.com'da yer alan habere göre; Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller’in John Krasinski ile yeniden bir araya geleceği film, Cecil Castellucci’nin ‘We Have Always Lived on Mars’ adlı kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanacak.

Film, ‘We Have Always Lived on Mars’ adlı hikayeden uyarlanacak.
Film, ‘We Have Always Lived on Mars’ adlı hikayeden uyarlanacak.

Filmin konusu şöyle: Uğradığı büyük bir felaketin ardından Dünya tarafından terk edilmiş bir Mars kolonisinde yaşama tutunmaya çalışan bir avuç insan. Bir gün kolonideki bir kadın, Mars yüzeyinde nefes almaya başlayabildiğini fark eder. O andan itibaren gezegende ve kolonide hiçbir şey eskisi olmayacaktır.

Paramount Pictures bünyesindeki filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihine ilişkin bilgiler şimdilik belirsizliğini koruyor. İlginç konusuyla dikkat çeken 17 milyon dolar bütçeli A Quiet Place (Sessiz Bir Yer), 6 Nisan’da ABD’de gösterime girmesinin ardından günümüze kadar küresel çapta 151 milyon doları aşan gişe hasılatı elde etmiş ilk film olma özelliği taşıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >