Bir devir daha kapanıyor! Ünlü oyuncudan şoke eden açıklama

Yeşilçam
Yeşilçam

Yeşilçam'ın usta oyuncusundan şoke eden açıklama! Ekranlara veda ediyor

Oynadığı filmler ve usta oyunculuğuyla gönüllere taht kuran ünlü sanatçı Kadir İnanır, 'Kapı' filmiyle sevenlerinin karşısına son kez çıkmaya hazırlanıyor.

Jübile yapacak!
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, son oynayacağı sinema filmi ile izleyicisine veda etmeyi düşünüyor. 'Kapı' filmi Yeşilçam jönünün jübile filmi olacak.
Jübile yapacak! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, son oynayacağı sinema filmi ile izleyicisine veda etmeyi düşünüyor. 'Kapı' filmi Yeşilçam jönünün jübile filmi olacak.
Ekranlara veda ediyor!
Midyatlı Süryani bir ailenin dramını anlatan yapım için el sıkışan usta oyuncu, önümüzdeki günlerde çekimler için Mardin'e gidecek. 1,5 ay sürmesi beklenen çekimler, Mardin'de başlayıp sonrasında Kapadokya ve İstanbul'da son bulacak. Yapım şirketinin, İnanır'a kadın partner olarak Necla Nazır'a teklif götürdüğü öğrenildi.
Ekranlara veda ediyor! Midyatlı Süryani bir ailenin dramını anlatan yapım için el sıkışan usta oyuncu, önümüzdeki günlerde çekimler için Mardin'e gidecek. 1,5 ay sürmesi beklenen çekimler, Mardin'de başlayıp sonrasında Kapadokya ve İstanbul'da son bulacak. Yapım şirketinin, İnanır'a kadın partner olarak Necla Nazır'a teklif götürdüğü öğrenildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >