Bir mucize gerçek oldu! Müge Anlı herkesi ekran başına çağırdı

Müge Anlı
Müge Anlı

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı'nın sunumuyla gerçekleştirilen Tatlı Sert programında bir mucize daha gerçek oldu, 21 yıllık hasret sona erdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla kayıpları bulan ünlü sunucu Müge Anlı, bugünkü yayında herkesi ekran başına davet etti.

21 yıllık hasret son buldu

Yıllar önce 2,5 yaşındaki oğlunu aramak için Müge Anlı'ya başvuran aileye müjdeli haberi veren Anlı, izleyicileri ekran başına kilitledi.

2,5 yaşındaki Gürsel Selam, 21 yıl önce evinin kapısının önünde kaybolmuştu. 8 yıl önce Müge Anlı'nın programına da katılan aile, çocuklarını ne yazık ki bulamamıştı. Selam, 21 yıl sonunda bulundu.

Duygu dolu anlar yaşandı!
2,5 yaşındaki Gürsel Selam, 21 yıl önce evinin kapısının önünde kaybolmuştu. 8 yıl önce Müge Anlı'nın programına da katılan aile, çocuklarını ne yazık ki bulamamıştı. Selam, 21 yıl sonunda bulundu. Anneyle oğlunun kavuşma anı, duygu dolu anlara şahit oldu.
Duygu dolu anlar yaşandı! 2,5 yaşındaki Gürsel Selam, 21 yıl önce evinin kapısının önünde kaybolmuştu. 8 yıl önce Müge Anlı'nın programına da katılan aile, çocuklarını ne yazık ki bulamamıştı. Selam, 21 yıl sonunda bulundu. Anneyle oğlunun kavuşma anı, duygu dolu anlara şahit oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >