Biz bu karakterleri onların sesiyle sevdik! En sevilen çizgi karakterleri seslendiren isimler

seslendirme

Donald Duck'ı seslendiren kişiyi tanıyorsunuz, peki ya Bugs Bunny'i seslendiren kişiyi? Biz söyleyelim; her birini çok yakından tanıyorsunuz.

Her sabah tam saatinde uyanıp büyük bir heyecanla izlediğimiz; Şirinlerden, Taş Devri'ne, Donald Duck'tan, Looney Tunes'a tüm çizgi filmlerin o sevimli karakterlerinde kimlerin seslerini duyduğumuzu hep merak etmişizdir.

İşte bizde bu merakımızı daha fazla erteleyemedik ve sizler için bu isimleri derledik. Eminiz siz bu ses bu oyuncunun muymuş diyeceksiniz. Hazırsanız: Çocukluğumuza dönüyoruz.

Ruhsar Gültekin - Şirine 
Bir çoğumuz kendisini İnce İnce Yasemince'nin Selvi'si olarak da hatırlıyor olabiliriz. Kendisi aynı dönemlerde Şirine'nin sesi olmak ile de meşguldü.
Ruhsar Gültekin - Şirine Bir çoğumuz kendisini İnce İnce Yasemince'nin Selvi'si olarak da hatırlıyor olabiliriz. Kendisi aynı dönemlerde Şirine'nin sesi olmak ile de meşguldü.
Serkan Altunorak - Bugs Bunny 
Şaşırdınız değil mi? Altunorak, henüz ünlü olmadığı dönemlerde, meşhur tavşanımız Bugs Bunny'nin sesi olmakla meşguldü.
Serkan Altunorak - Bugs Bunny Şaşırdınız değil mi? Altunorak, henüz ünlü olmadığı dönemlerde, meşhur tavşanımız Bugs Bunny'nin sesi olmakla meşguldü.
Yekta Kopan - Sylvester

                                    Şimdi diyorsunuz ki o tükürük seslerini nasıl çıkarıyor? İşte bu da tam olarak meslek sırrı dediklerimizden.
Yekta Kopan - Sylvester Şimdi diyorsunuz ki o tükürük seslerini nasıl çıkarıyor? İşte bu da tam olarak meslek sırrı dediklerimizden.
Engin Alkan - Şirin Baba
7 Numara ile tanıyıp sevdiğimiz; seslendirme ve tiyatro sanatçısı, oyun yönetmeni Engin Alkan, Şirin Babayı seslendirmişti.
Engin Alkan - Şirin Baba 7 Numara ile tanıyıp sevdiğimiz; seslendirme ve tiyatro sanatçısı, oyun yönetmeni Engin Alkan, Şirin Babayı seslendirmişti.
Gazanfer Özcan - Barney Moloztaş

                                    Tiyatronun usta ismi rahmetli Gazanfer Özcan, o tok sesiyle yıllarca çocuk dünyamıza konuk olmuştu.
Gazanfer Özcan - Barney Moloztaş Tiyatronun usta ismi rahmetli Gazanfer Özcan, o tok sesiyle yıllarca çocuk dünyamıza konuk olmuştu.
Köksal Engür - Red Kit

                                    Leyla ile Mecnun'un dedesi Köksal Engür, atı ve silah tutma şekliyle hepimizin hayran olduğu Red Kit'i seslendiren isimdi.
Köksal Engür - Red Kit Leyla ile Mecnun'un dedesi Köksal Engür, atı ve silah tutma şekliyle hepimizin hayran olduğu Red Kit'i seslendiren isimdi.
Berrak Kuş - Tweety
Ne kadar da soyadı ile uyumlu bir karakter değil mi? Yıllarca "Bir kedi gördüm sanki" diyen ses, işte bu ses!
Berrak Kuş - Tweety Ne kadar da soyadı ile uyumlu bir karakter değil mi? Yıllarca "Bir kedi gördüm sanki" diyen ses, işte bu ses!
Naci Taşdöğen - Donald Duck
Lise Defteri dizisinin meşhur basketbol hocası Taşdöğen, Donald Duck'ı seslendiren kişiydi. Kendisi bir dönem İyi Aile Robotu dizisinde robot Babür'ü de canlandırmıştı.
Naci Taşdöğen - Donald Duck Lise Defteri dizisinin meşhur basketbol hocası Taşdöğen, Donald Duck'ı seslendiren kişiydi. Kendisi bir dönem İyi Aile Robotu dizisinde robot Babür'ü de canlandırmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >